Montero, 5 goluri în Autobergamo Deva – Informatica Timișoara 4-8

CS Informatica Timișoara a încheiat cu o victorie la scor deplasările din acest an în Liga 1 de fotbal în sală, trecând de Autobergamo și la Deva în sezonul de toamnă din prima fază tur-retur a campionatului elitei, după ce se impunea în disputa fostelor campioane și în sala ”Constantin Jude”, pe 1 octombrie, cu 5-2. Bănățenii au învins chiar și mai clar sub Cetate marți de la ora 18, în ceea ce devenise un duel direct pentru accederea în ”careul” play-off al primei divizii, cu 4-8 (1-1), săltând astfel pe locul 3 după această cădere de cortină peste etapa a X-a, cu tot cu cele două puncte de suspendare căpătate înapoi, câștigate în prealabil pe teren. 

Montero a marcat mai mult de jumătate din golurile Informaticii, de 5 ori în victoria cu 4-8 de la Deva, celelalte reușite ale oaspeților timișoreni fiind semnate tot de jucători de peste hotare, Milovac de două ori și Ristic. 

Pauza a fost sfetnic bun pentru Valentin Ilaș și jucătorii săi, formația vizitatoare desprinzându-se la 1-3 și păstrându-și avansul, 3-5, majorat spre finele părții secunde, când a taxat abordarea ofensivă pe calapodul ”totul sau nimic”, deveni atacând cu un jucător de câmp în plus, în locul portarului, ceea ce a dus scorul la 4-8.

Iar astfel au trecut binișor mai mult de două luni de când Autobergamo n-a mai câștigat acasă în Liga 1 de futsal, din 15 septembrie, când trecea în etapa a II-a cu 10-1 de CFF Clujana, după care remiza 2-2 cu Dunărea Călărași și 4-4 cu United Galați, astăzi pierzând în cea de-a treia rundă a returului. În schimb o reabilitare a timișorenilor, la prima deplasare după covârșitorul 8-0 încasat în urmă cu două etape și tot atâtea săptămâni la Dunăre, de la vicecampioana CS United Galați.

Învingătoare luni tot pe teren propriu și în duelul direct al primelor două clasate, de fapt o reeditare a finalei la titlu din acest an, 3-1 cu Imperial Wet Miercurea Ciuc, harghitenii pierzând astfel primele puncte în campionatul în curs, dar și locul I. La ora actuală, doar aceste fruntașe o mai devansează pe CS Informatica, liderul din Galați urmând a sta în runda viitoare, a XI-a, de la mijlocul turului, la sfârșitul săptămânii viitoare, în jur de 8 decembrie, când timișorenii vor disputa ultimul meci din 2019, acasă cu codașa din Cluj.

Ulterior, în runda a XII-a, din 11 decembrie, ultima din acest an, CS Informatica va fi cea care va sta. De notat și rezultatul tragerii la sorți a optimilor de finală ale Cupei României, timișorenii urmând a debuta în noua ediție în turul secund, în jurul datei de 8 februarie 2020, în deplasare în Harghita, la secund divizionara Kereszthegy Remetea. 

Continuarea în noul an a returului în Liga 1 de futsal, odată cu penultima etapă a sezonului regular, a 13-a, este programată în jurul datei de 19 ianuarie, când bănățenii vor juca la Călărași. Apoi, în runda finală, acasă cu campioana Imperial Wet. Ulterior, faza play-off a locurilor 1-4…

Ultimele rezultate din Liga 1 de futsal, programul etapei viitoare și clasamentul, pe coloana dreaptă, a clasamentelor.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = unu

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: