Poli!? LPS Banatul şi gazda Atletico îşi împart Cupa de Iarnă

Într-un week-end în care clubul alb-violet timişorean s-a ocupat de acţiuni gen „VIP pentru o zi” la un partener de-al său pe patru roţi, la finele unui an în care nu a fost în stare să găzduiască măcar o competiţie juvenilă, Poli nici n-a avut vreo reprezentantă la cea de-a X-a ediţie a „Cupei de Iarnă” la minifotbal pentru copii şi juniori, pusă pe alte roţi – conform tradiţiei – de CS Atletico 2002 Arad, unde 53 de echipe inclusiv din străinătate şi-au disputat cele 4 categorii de vârstă, 1997, ´99, 2001 şi 2003, două dintre triumfuri revenind lui LPS Banatul Timişoara, în vreme ce Electrica Timişoara a obţinut un loc secund iar Porto Bega Timişoara poziţia a patra, mai participând din oraşul nostru şi CSS Bega respectiv CFR Timişoara.

Liceul timişorean a triumfat la cea mai mică grupă de vârstă, pentru copii născuţi în anul 2003, în care a învins în grupă cu 4-0 pe LPS Arad, cu 6-1 pe UTA şi cu 4-3 pe Pandurii, trecând apoi de gazda CS Atletico Arad şi TV Szeged cu 4-0 şi 4-0 în triunghiularul finalei. Alexandru Rus, de la LPS Banatul, a fost desemnat jucătorul turneului, dintr-o garnitură a timişorenilor avându-i în componenţă pe Toroc Paul Lucian, Vegh Patrick, Şerban Marian, Suciu Ionuţ, Sturzu Mădălin, Rus Alexandru, Andreica Roland, Bakos Ervin, Pop Albert, Rusu Marius, Andreica Roland, Balmoş Fabian, Teodor Luca, Miclăuş Sorin, Iancovici Iadran, Maier Vlad, Ianulik Cristian, Bliedung Nicolas, Balaci David, Cojocaru Raul, Balaci Andrei. Antrenori: Velcotă Pavel şi Marian Călin.

Electrica Timişoara s-a clasat a şaptea iar LPS CSS Banatul pe 9, dintr-un total de 12 competitoare la nivelul 2003.

Şi mai bine pentru LPS Banatul Timişoara la categoria 1997, în care echipele grupei profesorului Ovidiu Vîlceanu şi-au disputat finala întrecerii reunind 12 echipe, după ce câştigau seriile preliminare. Astfel, LPS I a dispus cu 2-1 de colegii de la LPS II, după ce aceste echipe treceau cu 4-0 respectiv 3-0 de Dinamyk Craiova în triunghiularul final al învingătoarelor seriilor. Andreas Boroş, de la LPS I, a fost desemnat jucătorul turneului, echipele finaliste fiind Luca, Boroş, Stupu, Contescu, Mailat, Pădurariu, Stoian, Ervin, Buzan, Drăghici, Andraş la prima garnitură, respectiv Voin, Capstrâmb, Popescu, Gîţ, Ţîmbălaru, Boldea, Smochină C., Smochină S., Tomuţa, Grunţă, Nicola, Ardelean, Marcu, la cea de-a doua.

CS FC Electrica 1869 Timişoara a pierdut cu 2-0 finala categoriei 2001, în faţa gazdei CS Atletico, iar Porto Bega Timişoara a cedat lui UTA cu 1-0 în finala mică, pentru locul 3, după ce într-una din semifinale copiii de 10 ani pregătiţi lângă Gara Mică de Vali Miculescu şi Dorel Maşcovescu treceau cu 5-4 de concitadinii lor. CS FC Electrica 1869 Timişoara i-a aliniat la Arad pe Buhna Andrei, Braşoveanu Alex, Pascu Eric, Morariu Răzvan, Dreţcanu Denis, Dica Nini, Bînzar Victor, Ceachir Andrei, Miculescu David, Hădărugă Denis şi Sofran Nicolae.

Electrica a ajuns în finala de duminică după ce a încheiat una dintre grupe pe locul 1, la finele unei sâmbete pe… muchie, cu înfrângere în primul meci, cu Vojvodina Novi Sad, 1-2, gol Sofran Nicolae, o victorie cu Gloria Arad, 6-1 ca la tenis, iar în meciul decisiv, cu orădenii, care treceau cu 2-1 de sârbi, un triumf cu 4-0, cu câte două goluri pentru David Miculescu, fiul antrenorului, şi Dica Nini, unul dintre cei mai buni… tenismani la nivel de copii din Timişoara, şi care a reuşit luna trecută să mai câştige un turneu de categoria I, la Mediaş, şi să răzbată într-o altă finală, la Craiova, după un parcurs remarcabil.

CSS Bega s-a clasat a şaptea, LPS II Banatul pe locul 8 iar LPS I Banatul pe 12, dintr-un total de 17 echipe la grupa de vârstă 2001.

În fine, CFR Timişoara s-a clasat a opta la categoria 1999, câştigată de gazda Atletico Arad, dintr-un total de 12 formaţii.

 

 

 


Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Poli!? LPS Banatul şi gazda Atletico îşi împart Cupa de Iarnă

  1. muc spune:

    sa ma anuntati si pe mine cind va organiza clubul POLI vreun turneu la nivel de copii ca pina acum nu tin minte sa fi organizat vreodata asa ceva,sau o fi prea multa bataie de cap ptr. mintile luminate din club,centrul de copii si juniori etc.nu au nici un interes sa organizeze asa ceva ptr.ca nu doresc ,vor doar bani de la autoritati fara a face ceva ptr.copiii de la club,ca si cum nu ar merita asa ceva micii polisti,dorinta ar fi mare dar nu are cine sa ia taurul de coarne[ARTIMON nuse baga,VISAN nu vrea].

  2. of.....of.....of..... spune:

    nu prea are nimeni interesul sa faca ceva la club……..anul trecut ,pe vremea asta, viceprimarul Orza se lauda ca el va face ca toti copii sa poarte treninguri alb – violete , ca cica nu i-a placut ca fiecare copil era imbracat care cum,la premierea de la club vorbesc,………..si a mai trecut un an si copii nu numai ca nu sunt imbracati la fel,dar nici macar nu mai primesc mancare(vorbesc de cei adusi din alte localitati ca sa joace la juniorii de la poli),si atunci ne mai miram ca nu organizeaza turnee………a ajuns de rasul curcilor acest club……

  3. muc spune:

    pai daca nu sa tinut orza de promisiuni si nu a mai dat bani la club de unde sa cumpere chivo si treninguri pentru copii?voi chiar sunteti figuri!bine ca avem sponzori care dau apa minerala si bauturi energizante[ptr. echipa mare]ca la copii nu ajunge nimica,si mincarea care o primesc cei de la camin e putina si proasta,ca si la pirnaie se maninca bine la cei care vor sa faca performanta nu e nevoie de mincare,bine ca maninca chivo pe la tot felu de ospaturi bine ca cei de la”academie”nu au voie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 8 = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: