Remiză în derby-ul Sânandreiului. Debut la minifotbal pentru arbitrul Cristian Biriș

Sub acest titlu punctează www.ligasatelor.ro desfășurarea etapelor disputate sâmbătă în întrecerea de minifotbal găzduită de baza sportivă BiArena din Sânandrei, în urma cărora Atletico Textila este lider cu 46 de puncte din 16 meciuri, urmat pe podium de Viitorul Biled (39p/14j) și Speranța Cornești (34p/15j), iar în continuare de AS Cornești (24p/16j), MMC Sânandrei (20p/16j), Ciumăgelu Dudeștii Noi (19p/16j), Union Dudeștii Noi (19p/16j), SLC Sânandrei (15p/15j), Dental Juniors (7p/16j) și Pindul Dudeștii Noi (6p/16j), a zecea.

Cele două runde disputate sâmbătă au consemnat două galopuri de sănătate ale liderului în fața unor echipe din Dudeștii Noi. În duelul locurilor 3 și 4, Speranța a trecut de Union, în timp ce cealaltă echipă a Corneștiului, AS, a învins și ea două formații din Dudeștii de lângă Sânandrei. ”Lanterna roșie” Pindul i-a dat însă o replică surpinzător de bună, conducând la un moment dat cu 5-2!

Derby-ul zilei a fost ”războiul” Sânandreiului, MMC – SLC. Deși l-a avut pe Alex Bodochi (foto), de la ACS Poli II, cel mai bun produs al fotbalului din localitate, de după Alin Roman, echipa lui Cosmin Maiurjia n-a reușit decât un egal cu cea a lui Cristi Șandor, care a debutat în acest campionat, în poartă, în pofida unei accidentări.

Meciurile Viitorului au fost amânate, iar studenții de la Stomatologie nu s-au putut, din nou, prezenta și vor fi, probabil, excluși din campionat.

Au arbitrat doi tineri, Cristian Biriș și Raul Bursuc. Primul are 19 ani, a fost junior la ACS Poli și acum face parte din lotul lui ASU Politehnica II, devenind arbitru în iarna care a trecut, iar sâmbătă a condus pentru prima dată meciuri de minifotbal! Al doilea a fost juniori la Minerul Lupeni și Pandurii.

Etapa a XV-a (sâmbătă, 8 aprilie)

ora 15: Atletico Textila Timișoara – Pindul Dudeștii Noi 7-1

15: SLC Sânandrei – Viitorul Biled – joc amânat

16: Speranța Cornești – Union Dudeștii Noi 7-4

16: Dental Juniors Timișoara – MMC Sânandrei 0-3 – neprezentare

17: AS Cornești – Ciumăgelu Dudeștii Noi 3-1.

Etapa a XVI-a (sâmbătă, 8 aprilie)

17: Union Dudeștii Noi – Atletico Textila Timișoara 1-13

18: Pindul Dudeștii Noi – AS Cornești 6-8

18: Viitorul Biled – Speranța Cornești – joc amânat

19: MMC Sânandrei – SLC Sânandrei 2-2

19: Ciumăgelu Dudeștii Noi – Dental Juniors Timișoara 3-0 – neprezentare.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: