Simic 3 goluri, Informatica 5-0 la Brașov: calificare în Final Four al Cupei României

CS Informatica s-a alăturat grupărilor Autobergamo Deva, Futsal Klub Odorheiu Secuiesc și AS CityUS Târgu Mureș în ”careul” ediției din acest an a Cupei României la fotbal în sală, timișorenii reușind în actuala campanie a întrecerii eliminatorii, prin două victorii la zero în deplasare, ceea ce nu izbuteau în precedentul sezon, când ieșeau din cursă încă de la primul hop, cel al optimilor din 2 martie 2016, 3-2 pentru CS United la Galați.

16473836_1574810895877547_7767071676609177532_n

Dunăreni care aveau să piardă apoi cu același scor finala din 24 mai 2016 de pe terenul devenilor, Autobergamo apărându-și astfel anul trecut cu succes trofeul preluat în urmă cu două ediții de la târg-mureșeni, pe-atunci într-un ultim act direct. Tocmai în compania unor grupări de succes în această competiție se vor regăsi și alb-albastru-negrii de la CS Informatica în Final Four al ediției 2016-2017 a Cupei României, cei de pe malurile Begăi câștigând conform așteptărilor pe terenul secund clasatei în Liga 2, Colțea 1920 Brașov, în ultimul meci din faza sferturilor de finală: 0-5 (0-3).

Informatica Timișoara s-a desprins în deplasarea sub Tâmpa de sâmbătă de la ora 20 prin golurile marcate de Fernandes, Milos Simic de 3 ori și Robert Lupu, ca primă ”manșă” a dublei pe alte terenuri în decurs de 48 de ore, urmată luni de la ora 17 de disputa de campionat de la codașa Ligii 1, KSE Târgu Secuiesc, în etapa a 19-a.

Pentru moment, pe terenul unei secund-divizionare, vicecampionii elitei au avut un mai facil intermezzo, pătrunderea în sferele înalte ale Cupei României putând fi așadar conturată, cu oarecare atenție, mult mai rapid în comparație cu dificilul drum cu 20 de etape din Liga 1 pentru asigurarea unei poziții cât mai favorabile în play-off. Succesul de astăzi de la Brașov l-a completat pe cel din optimi de la Călărași, 1-0 cu Dunărea pe 6 februarie, ca prim pas spre un dorit triumf final.

A arbitrat Ovidiu Dan Curta din Târgu Mureş, asistat de concitadinul Romulus Constantin Pop.

Clasamentul din campionat, a cărui etapă a 19-a demarează duminică, având programul listat, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: