Start și în returul Ligii 1 a campionatului Alborz la minifotbal

Cinci săptămâni a durat pauza competițională de la mijlocul ediției în curs a primului eșalon al campionatului ”Alborz”, competiție județeană în Timiș la minifotbal, weekend-ul în curs programând startul pe 2019 în returul întrecerilor de regularitate din cele 4 divizii ale întrecerii, vineri în Liga a III-a A, sâmbătă în Liga 1 și Liga a IV-a, iar astăzi în Liga a II-a și Liga a III-a B.

Unele lucruri nu se schimbă însă de la un an la altul, multipla laureată MAV Sports, în 2018 învingătoare inclusiv la nivel european, păstrându-și punctajul maxim în fruntea ierarhiei Ligii 1 și după runda inaugurală din 2019 și din retur, a XVIII-a, în care a dispus cu 4-1 de Voința Giroc, din a doua jumătate a clasamentului, într-un meci jucat de la ora 9 în primul cuplaj matinal al zilei din sălile balon de la Baza I – UPT.

Repetiție pentru campioni înaintea unei dispute de tradiție, programată duminica viitoare în a doua etapă a returului cu AS Glissando, prima în urma podiumului după eșecul la limită cu 3-2 cu Rapid, urcată a șaptea. Precum cei de la AS Glissando, și jucătorii de la Continental AP au rămas tot cu 34 de puncte după ce au pierdut cu 3-0 în fața celei de-a doua clasate, Ninirox, așa încât formațiile de pe locurile 4-6 sunt la egalitate de puncte, triunghi în care au intrat și Profesorii grație unui 6-2 cu Auto Europa.

Iar un alt duel din prima treime a ierarhiei tot duminica viitoare de la prima oră e anunțat între Continental AP și Zoppas Industries, triumfătoare pe linia colegelor de întrecere de care e devansată pe podium, prin a semna sâmbătă scorul zilei, 9-2 pentru a treia clasată cu Național 2006.

Așadar start în 2019 pentru o întrecere a cărei campioană a Ligii 1 de anul trecut a triumfat atât pe plan intern cât și la nivel internațional, MAV Sports Timișoara cucerind în 2018 atât Campionatul Național al României la minifotbal, în turneul final cu 20 de echipe din iulie de la Alba Iulia, cât și Liga Campionilor Europeni, iar în decembrie și Supercupa României, la București, la lovituri de departajare în dauna localnicei Danco Pro, deținătoare a Cupei României. Iar ca evantaiul succeselor campioanei să fie complet, MAV Sports își adjudeca pe 23 decembrie și tradiționala Cupă de Iarnă pe plan local, 1-0 în finala cu Ninirox.

Rezultatele complete ale primei runde din retur, clasamentul la zi al Ligii 1 și programul etapei a XIX-a, din weekend-ul viitor, pe coloana datelor tehnice din secțiunea Futsal/Minifotbal, actualizată constant.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ cinci = 10

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: