STC Group, cu Hațiegan (Poli Iași) în echipă, câștigătoare a Memorialului Radu Gog. 4.000 de lei pentru tricoul lui Belodedici

După ce patru ani la rând, Dia Guard Cipricom a făcut legea la categoria supremă a turneului caritabil, la ediția din 2020, trupa lui Flore Pop a fost abia pe locul 4 în final-four. Marele trofeu a fost câștigat de echipa condusă de Ionuț și Marius Pop – STC Group – care în ulktimul act din final-four a trecut de Sporting Zalău. La open s-a impus Dandonia, la old-boys pe primul loc a fost Mobila Șimleu, în timp ce la juniori, Spartanii s-a clasat pe prima poziție.

Sala de sport a Liceului Sportiv Avram Iancu a găzduit ediția a XVI-a a Memorialului Radu Gog, turneu caritabil care în 2020 s-a organizat la trei categorii. O categorie nouă în acest an a fost cea de juniori, unde au participat Spartanii, Gladiatorii și TDI junior. Fiecare echipă a disputat câte patru jocuri, câte două vineri și alte două duminică, iar la final, Spartanii s-a clasat pe primul loc.

La old-boys au fost cinci grupări și fiecare a jucat cu fiecare. Deși după primele două zile, Vulturii Dej era favorită să își apere trofeul, până la urmă pe prima poziție s-a clasat Mobila Șimleu Silvaniei, fiind ajutată de Ady Com, care în ultimul joc a învins echipa din Dej!

La open au fost practic două competiții. Câștigătoarele grupelor au mers într-un final-four, unde au jucat semifinale și finale, Tunarii DSP, Sporting Zalău, STC Group și Dia Guard Cipricom fiind echipele care au ajuns în această fază.

După patru ani în care categoria supremă a competiției a fost câștigată de Dia Guard Cipricom, în 2020, STC Group a făcut legea și a câștigat final-four-ul. Trupa condusă de Ionuț și Marius Pop a fost cea mai exactă în final-four, iar după ce în semifinale a trecut de Tunarii DSP, în finală, STC a învins-o pe Sporting Zalău. Abia pe locul 4 s-a clasat Dia Guard Cipricom în final-four, fiind învinsă în finala mică și de Tunarii DSP, echipă pregătită de Dan Lucaciu.

La open, Dandonia a câștigat trofeul după ce s-a impus cu 4-3 în fața celor de la Bad Boys, în timp ce pe locul 3 a fost Tenaris, care a trecut cu 3-1 de Dream Team în finala mică.

Iuliu Andrei Haţiegan, din Liga 1 la Memorialul Radu Gog

Fostul jucător de la “U” Cluj a evoluat pentru Poli Iaşi în turul acestui sezon, formație pentru care a bifat mai multe prezenţe pe prima scenă a fotbalului românesc.

Şi în 2020, Memorialul Radu Gog a fost atractiv pentru spectatori, care au putut vedea pe teren şi jucători profesionişti, chiar şi din Liga 1.

Un astfel de jucător a avut STC Group – este vorba de clujeanul Iuliu Andrei Haţiegan, cel care şi la ediţia din 2018 a evoluat la acest turneu, pentru Bavaria.

Iuliu Andrei Haţiegan a evoluat în prima parte a Ligii 1 de fotbal la Poli Iaşi, formaţie pentru care a jucat în opt partide.

Ionuţ Boroştean, un fost jucător la CFR Cluj s-a mai aflat în lotul celor de la STC, dar şi alţi jucători clujeni cunoscuţi în Sălaj, printre care Teodor Moga, Cristian Loghin sau Ioan Timiş.

Nume grele şi la Sporting Zalău

Nici Sporting Zalău nu s-a lăsat mai prejos şi a avut în lot jucători cu experienţă. În capul listei a fost Vlad Gheţe, unul dintre cei mai buni portari din minifotbalul românesc, care a apărat şi poarta Naţionalei României de minifotbal.

Orădeanul joacă acum la CAO Oradea, grupare care ocupă primul loc în Liga a IV-a Bihor, acolo unde se remarcă atât între buturi, cât şi la executarea loviturilor libere.

Sporting Zalău a mai avut în lot şi doi jucători din Liga a III-a, Raul Stanciu de la SCM Zalău şi Bogdan Forisz, fundaşul de la Naţional Sebiş, dar şi un jucător din naţionala de tineret de minifotbal, Andrei Ferik.

4.000 de lei pentru tricoul lui Miodrag Belodedici!

Nu mai puțin de 25 de tricouri ale unor sportivi sau foști sportivi s-au scos la licitație la ediția a XVI-a, iar în acest an s-a înregistrat un record absolut și tricoul lui Miodrag Belodedici a fost adjudecat de pentru suma de 4.000 de lei de către fostul arbitru divizionar Gabriel Almaș.

Tunyogi Ferencz – Președinte ACS Cavalerii: La această ediție a fost cel mai înalt nivel fotbalistic. Felicit toate echipele participante!

“A fost o ediție foarte reușită din toate punctele de vedere. Cu siguranță în acest an a fost cel mai înalt nivel fotbalistic de când organizăm acest turneu și pentru acest lucru doresc să felicit toate echipele participante pentru felul în care s-au prezentat și pentru spectacolul oferit publicului spectator. Competiția de juniori, aflată la ediția pilot, a fost un real succes! Dăruirea și bucuria acelor copii a fost de neprețuit, iar pentru acest lucru ne dorim ca la edițiile viitoare să dezvoltăm și mai mult acest segment. În numele ACS Cavalerii doresc să le mulțumesc tuturor participanților la competiții, spectatorilor, colaboratorilor noștri, Primăria Municipiului Zalău și Liceul cu Program Sportiv Avram Iancu, sponsorilor și nu în ultimul rând colegilor din echipa de organizare, acestor oameni minunați care an de an se implică în buna desfășurare a acestui eveniment caritabil.”

https://www.facebook.com/pg/memorialulradugog/photos/?tab=album&album_id=1378012692380533 – in linkul atașat puteți găsi toate tricourile scoase la licitație, iar în rubrica comentarii a fiecăruia puteți găsi suma pentru care acestea a fost adjudecate.

 

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− patru = 3

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: