Cu trei olimpici din 9, CSS Lugoj – 3 locuri I la C.N. juniori

Lugoj a fost la finele acestui week-end capitala  gimnasticii masculine din România, aici având loc vineri şi sâmbătă Campionatul Naţional masculin de juniori 3, 2 şi 1, nivelurile 5 şi 6. Această competiţie a reunit la start cei mai buni 64 de sportivi din toată ţara. Lugoj a demonstrat încă o dată că se ridică la un nivel ridicat în acest sport, având o prezenţă numeroasă de sportivi şi un număr ridicat de medalii.

La categoria juniori 3 au fost trei sportivi, Bănicioiu Alexandru câştigând locul 1 la individual compus, paralele şi inele, şi locul 2 la sărituri, Szabo Rafael locul 2 la individual compus şi sol, respectiv locul 3 la bară, inele şi cal cu mânere, iar Pecie Lorenzo locul 3 la sol şi inele.

La categoria juniori 2, CSS Lugoj a avut 4 sportivi, Tadel Ionuţ, locul 2 la cal cu mânere şi totodată component al lotului naţional olimpic de la Bistriţa, Bănicioiu Victor – fără medalie dar tot component al lotului olimpic, Toda Marian şi Tomescu Octavian.

La categoria juniori 1, nivel  5, Ciucu Armando (cel mai bun sportiv al competiţiei conform spuselor tatălui său), locul 2 la individual compus şi locul 3 la inele.

Categoria juniori 1, nivel 6, Savu Andrei, de asemenea component al lotului olimpic,  locul 2 la sol şi locul 3 la sărituri. Aşadar cei 9 componenţi ai lotului lugojan s-au descurcat cu brio la această competiţie şi cu siguranţă i-au facut mândri pe cei trei antrenori, Meleancă Adrian, Muntean Aurel şi Bulacu Ion.

Profesorul Meleancă Adrian a avut amabilitatea să răspundă întrebărilor www.sporttim.ro despre această competiţie…

www.sporttim.ro: Cum de s-a organizat anul acesta competiţia la Lugoj?

Adrian Meleancă: Ideea a prins contur anul trecut, în decembrie, când ne-am hotărăt să aducem această competiţie la Lugoj, gândindu-ne că merită şi lugojenii, după 20 de ani de absenţă, să vadă pe viu un astfel de concurs.

www.sporttim.ro: Cum s-au prezentat copiii pe care îi pregătiţi?

Adrian Meleancă: Copii s-au prezentat excelent, ceea ce nu este de mirare având în vedere că avem sportivi de valoare, trei dintre ei fiind la lotul naţional olimpic.

www.sporttim.ro: Cum au fost condiţiile de concurs?

Adrian Meleancă: Condiţiile au fost excelente, la fel şi organizarea competiţiei, am avut un ajutor imens din partea firmei Asexpress, cărora doresc să le mulţumesc pe această cale pentru ajutorul acordat cu transportul aparatelor de la Timişoara, deoarece la Lugoj nu stăm aşa de bine la acest capitol.

www.sporttim.ro: Care este următorul concurs pentru sportivii lugojeni?

Adrian Meleancă: Următoarea competiţie la care vom participa va fi Cupa DKMT, care va avea loc în Serbia, la Novi Sad, în perioada 9-11 decembrie, fiind vorba de un concurs internaţional.

Succes!

Acest articol a fost publicat în Gimnastică, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − = 5

 


Ultimele articole din categoria Gimnastică: