„Poli II”, unică echipă rămasă fără punct în Divizia A, Seria B : 24-44 acasă cu CSM Satu Mare, pentru care sânmiclăuşeanul Morar înscrie 5

Foarte tânăra garnitură secundă a Politehnicii Timişoara, reînscrisă în această vară în competiţia seriei vestice a ligii secunde, după o pauză de 3 ani, a suferit astăzi de la ora 12 a patra înfrângere din tot atâtea etape în Divizia A Seria B, cedând unei ex-prim-divizionare care vizita în acest deceniu sala « Constantin Jude » în elita masculină, pentru a da piept cu « Poli ».

Elevii lui Attila Horvath au fost întrecuţi cu 24-44 (9-21), echivalând cu cea mai drastică înfrângere suferită în noul sezon de o grupare gazdă în seria vestică.

Sătmărenii, cu ambiţii la o poziţie fruntaşă, au câştigat astfel în premieră în deplasare în noul campionat, după înfrângeri la 3 respectiv două goluri diferenţă la Cluj şi Oradea, cu alte ex-prim-divizionare, « U » şi CSM, dar şi după o victorie mai clară acasă, cu craiovenii.

De notat că Alex Morar, care în 29 iulie a împlinit 21 de ani, a înscris de 5 ori pentru CSM Satu Mare, ca o notă bună pentru fostul junior lansat de CS Unirea Sânnicolau Mare.

Reşiţenii de la CS CH Adrian Petrea câştigau runda trecută, acasă, contra lui HCM Sighişoara, cu cel mai concludent scor al sezonului, peste 20 diferenţă.

Poliştii au contat astăzi pe Teşan şi Maruşca – în poartă, golurile venind de la Furak, cu 5 în cont, Ştefan 4, Szentpeteri 4, Andrei 3, Homneac 2, Micle 2, Niţă 2, Zamfor 1, Dascaliuc 1, fără reuşite fiind Predoi, Vuia, Jigovan şi Ungureanu.

CSM Satu Mare s-a impus graţie lui Olah, cu 8 goluri, Mateş 7, Acsinia 7, Morar 5, Mureşan 5, Ungar 4, Cristescu 3, Clipea 2, Santeiu 2, Pop 1.

Arbitri au fost Adrian Baghiu şi Mircea Carabeţ, ambii din Reşiţa, Baghiu fiind şi vicepreşedinte al AJ Fotbal Caraş Severin.

„Poli II” va avea în weekendul viitor un nou duel al „sateliţilor” prim-divizionarelor, la Turda, cu ACS Potaissa II, depăşită azi clar de Academia de Handbal Minaur, iar apoi o intermediară acasă, pe 15 octombrie, miercurea, cu RomCri Braşov, în runda a VI-a.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru + = 10

 


Ultimele articole din categoria Handbal: