”Satelitul” lui Poli Timișoara reînnoadă șirul victoriilor în Campionatul Județean Timiș

Echipa a doua de handbal masculin a alb-violeților de la Poli Timișoara, relansată în această iarnă, și-a reluat astăzi șirul victoriilor în Campionatul Județean Timiș, în care are de recuperat meciurile nedisputate în toamnă, în turul competiției.

La Lovrin, în dauna gazdei Știința, ”violeții” s-au impus cu 37-18 (17-10), meci în care toți componenții și-au trecut numele pe lista marcatorilor.

Apelând la grupa de juniori I de la LPS Banatul Timișoara, care și-a încheiat recent evoluțiile în Campionatul Național FRH al categoriei, odată cu eliminarea după turneul semifinal reșițean, antrenorul Attila Horvath i-a aliniat astăzi la start pe Iancu – Homneac, Zamfor, Micle (Niță), Furak, Dascaliuc și Jigovan, după care i-a introdus și pe Teșan, celălalt portar, în partea a doua, Predoi, Vuia, Vișan, Custura și Sergiu.

”Satelitul” polist va continua seria jocurilor restanță din tur, care mai programează meciuri joi de la ora 17,30, la Lugoj, sâmbătă 12 aprilie, de la ora 18, la Burek OldBoys Sânnicolau Mare, și marți 15 aprilie la Unirea Sânnicolau Mare, de la ora 18.

Returul îl vor începe în 27 aprilie, cu partida cu Știința Lovrin, până la care ”violeții” vor mai da piept și cu cei de la Voința Biled.

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − = cinci

 


Ultimele articole din categoria Handbal: