Conferință despre Beach Handball, marți 4 decembrie la Timișoara

Numeroase sunt locurile din lume în care apele câștigă teren, erodând țărmuri și plaje, însă în cel puțin o privință nisipul câștigă în schimb la rândul său teren, de exemplu în competițiile sportive, inclusiv în handbal. Iar jocul cu mingea mică desfășurat pe nisip începe încet, încet să prindă ceva mai mult și în România, federația națională de handbal având în activitate selecționate juvenile care au și participat la mijlocul anului trecut la Campionatul European U17 de Beach Handball dar și pune în scenă competiții naționale estivale pe litoral, inclusiv cu participare timișeană, în vară prin CS Unirea Sânnicolau Mare. În urcare încetișor pe val, handbalul de plajă este subiectul unei ”Conferințe despre Beach Handball”, programate peste două săptămâni la Timișoara.

Astfel, în organizarea Asociației Județene de Handbal Timiș și a FRH, ”Conferința despre Beach Handball” se adresează cluburilor sportive și liceelor cu program sportiv și va avea loc marți 4 decembrie începând cu ora 17 în sala de evenimente Cochet Ballroom din Timișoara, de pe Aleea Amiciției numărul 2.

Organizatorii evenimentului au rugămintea ca grupările interesate să confirme prezența printr-un mesaj sau apel la numărul de telefon 0751.405.903, persoană de contact fiind Iasmina Lascu, sau la adresa de e-mail: iasmina.lascu97@yahoo.com.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Handbal: