CS Peciu Nou câştigă cu junioarele III „Turneul Naţional de Handbal Cupa Fun Sports Braşov”: 6 jocuri, 6 victorii

CS Peciu Nou, una dintre cele două reprezentante ale handbalului feminin juvenil timişean în cadrul categoriei junioarelor III la „Turneul Naţional de Handbal Cupa Fun Sports Braşov”, a câştigat toate cele 6 meciuri disputate vreme de 5 zile sub Tâmpa, Nicole Eremici, dintre elevele antrenorului Gheorghe Cârtog, fiind totodată desemnată drept cea mai tehnică jucătoare a întrecerii.

„TN Handbal Cupa Fun Sports Braşov” şi-a derulat până ieri cea de-a doua ediţie, în care a reunit la start formaţii de junioare din întreaga ţară, pe bază de invitaţie, la categoriile I, II, III. Jocurile au fost găzduite în mai multe săli, timişencele din Peciu Nou evoluând în incinta de pe colina Universităţii.

„Turneul a fost foarte benefic pentru junioarele noastre, şi pentru că am avut ocazia să jucăm cu echipe cu care nu ne-am întâlnit niciodată”, ne-a spus antrenorul Cîrtog, a cărui echipă se va alinia în noua ediţie a Campionatului Naţional de junioare III începând cu primul turneu al seriei vestice, din 26-28 septembrie.

CS Peciu Nou a câştigat întrecerea junioarelor III cu punctaj maxim, din 6 victorii, urmată de ACS Corona 2010, cu 9 puncte, şi CSŞ Hunedoara, cu 8 puncte. Cronologic, junioarele Peciului au câştigat în prima zi cu 23-16 contra lui HC Buhuşi, apoi, după-amiaza, cu 18-10 în faţa Şcolii Generale Numărul 7 „Sfânta Maria” Timişoara, care a răspuns la rândul ei prezent la invitaţia organizatorilor, iar în continuare cu 23-18 cu gazda ACS Corona 2010 Braşov, cu 22-16 cu CSŞ Hunedoara, cu 23-18 cu o altă grupare de sub Tâmpa, ACS Transilvania Braşov, iar duminică, 16-11 cu Victoria Nădlac.

Lotul de junioare III, categoria de vârstă 2001, deplasat de antrenorul Cîrtog la Braşov a reunit 12 sportive, şi anume Ionela Pecora (născută în anul 2000), Narcisa Motea (2001), Gabriela şi Mihaela Balogh (2000), Nicole Eremici (2001), Zlatinca Benzar (2001), Cătălina Dragomirescu (2000), Tabita Rus (2000), Cristina Cicău (2002), Florina Şipoş (2002), Anamaria Spînu (2003) şi Ionela Benzar (2001).

Turneul junioarelor III a reunit 7 cluburi, mai exact Victoria Nădlac, HC Buhuşi, Şcoala Generală 7 Timişoara, Corona 2010 Braşov, CS Hunedoara, ACS Transilvania Braşov şi CS Peciu Nou. „Am asistat şi la meciuri ale junioarelor II şi I, foarte atractive, şi opinez că turneul a fost de foarte bună factură, tot mai tare odată cu creşterea categoriei de vârstă”, a mai punctat Gheorghe Cîrtog.

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − = 0

 


Ultimele articole din categoria Handbal: