CS Peciu Nou, succese pe linie în grupele Festivalului handbalului juvenil organizat de Extrem Baia Mare

Echipa de handbal fete a generației 2000-2001 de la CS Peciu Nou a înregistrat 5 victorii în grupă, fără eșec, la Festivalul Handbalului juvenil organizat în week-end de Extrem Baia Mare.

Junioarele IV din Timiș, conduse de antrenorul Gheorghe Cîrtog, fost portar divizionar, au ajuns astfel în finala competiției la categoria lor de vîrstă, trecînd inclusiv de reprezentantele pepinierelor a două centre prim-divizionare din handbalul feminin românesc. CS Peciu Nou s-a impus în Grupa A cu linia de clasament 5 5 0 0 124-41 10 puncte, fiind urmată în ierarhie de CS Nădlac, cu 7 puncte, gazda CS Extrem Baia Mare, cu 5, CSȘ Zalău, cu 4, CS Atletik Satu Mare, cu două puncte, respectiv CSȘ Sibiu, fără nici un punct.

Timișencele au trecut în prima zi, cu 21-6, de CS Nădlac, iar apoi cu 14-2 de CS Atletik Satu Mare, o zi mai apoi depășind cu 31-11 pe CSȘ Sibiu, cu 17-14 pe Extrem Baia Mare și cu 41-8 pe CSȘ Zalău, disputînd toate partidele în sala Colegiului Nemeth Laszlo.

Astfel, duminică au disputat finala competiției, în sala Lascăr Pană, cu cîștigătoarea Grupei B, HCM Baia Mare, în fața căreia s-au înclinat.

CS Extrem, care a intrat în cel de-al 20-lea an de activitate, a organizat în week-end a noua ediție a Festivalului Handbalului juvenil, întrecerea fetelor reunind 12 formații iar cea a băieților juniori IV opt echipe, competiția mai avînd și o secțiune de minihandbal.

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 5 = sase

 


Ultimele articole din categoria Handbal: