Şi a doua timişoreană învinsă în Caraş-Severin: U Reşiţa – CS Timişoara 36-31

Universitatea Reşiţa s-a impus în acest campionat abia în etapa a noua, cu 29-23 în dauna Universităţii Timişoara, după ce cărăşencele îşi treceau primul punct în cont abia în runda a şaptea, în deplasare la Sfântu Gheorghe, dar iată că al doilea meci la rând acasă cu o grupare de pe Bega le-a adus handbalistelor din Banatul montan şi a doua victorie, înregistrată astăzi, la căderea de cortină peste turul Diviziei A, Seria B.

U Reşiţa s-a impus cu 36-31, la pauză 16-14, în etapa a 11-a şi ultima din prima jumătate a sezonului seriei vestice în liga secundă de handbal feminin, CS Timişoara suferind astfel şi a cincea înfrângere din tot atâtea deplasări efectuate în această toamnă.

Elevele lui Sorinel Voicu vor hiberna pe locul 7, în fruntea jumătăţii secunde a ierarhiei, cu 12 puncte acumulate din 4 succese, urmând a demara returul pe 25 ianuarie, în duelul local cu Universitatea Timişoara, după care vor avea parte de un meci acasă, cu HC Alba Sebeş, învingătoare astăzi pe Bega.

Alina Crapciu a fost principala marcatoare a timişorencelor, cu 11 reuşite, pentru oaspete mai punctând Mădălina Istrate, de 6 ori, Alina Marin – 5 goluri, Loredana Sas – 4,  Adelina Iosin – 2, Gabriela Curtuiuş, Alina Dascaliuc şi Monica Bahuczki, fiecare cu câte un gol. Vizitatoarele le-au avut în poartă pe Oana Ţurlea şi Amanda Aparaschivei, pe foaie mai fiind înscrise Denisa Pîrpaliță şi Doina Picu Roman.

Universitatea Reşiţa, antrenată de Cristian Busuioc şi Liviu Viaşu, şi care încheie astfel turul cu 7 puncte din 33 posibile, la fel ca U Timişoara, s-a impus cu lotul Codruţa Buda, Alexandra Popescu, Andra Ioţa – portari; Andrada Stamin (7 goluri), Alina Cristea (6), Alexandra Dinu (6), Adriana Voina (5), Alexandra Mihai (5), Lorena Mocodean (3), Beatrice Kovari (2), Gianina Iung (1), Kinga Fazakas (1), Mădălina Dragoș, Claudia Stanciuc, Iasmina Roșian, Claudia Baldovin.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Handbal: