CS U Poli Municipal II Timişoara – HCM Făgăraş 29-30 (13-16)

Echipa secundă a clubului alb-violet de handbal masculin a cedat sâmbătă la limită pe teren propriu, în sala „Constantin Jude”, 29-30 cu lidera ca şi calificată la barajul de promovare în elită HCM Făgăraş, într-un joc din antepenultima rundă a Seriei C în Divizia A.

„Am jucat foarte bine, ţinând cont că am avut la dispoziţie aceiaşi doar 10 băieţi care am fost şi la Arad, şi după părerea mea am fi putut egala în ultimele 20 de secunde, în urma intercepţiei reuşită de Bogdan Ungureanu, faultat din spate grosolan de pivotul făgărăşan, mingea ajungând spre extrema mea, liberă spre poartă, moment în care arbitrul a fluierat”, a spus profesorul Dan Dumitru, antrenor al „satelitului” polist, pe marginea unui meci în compania liderei, abordat cu un efectiv redus şi cu jucători trăgând de accidentări printre componenţii înscrişi pe foaia de joc. Poliştii n-au contat de această dată nici pe Cristi Arseni şi Levente Szentpeteri, cooptaţi în echipa prezentă la Campionatele Naţionale Şcolare.

De fapt, pe această „bancă scurtă” a secund-divizionarei poliste s-au regăsit doi juniori născuţi în ´93, doi portari, Vâlceanu şi Brancu, iar Chipăruş şi Cozma aşteaptă la începutul săptămânii viitoare investigaţii RMN.

„Am intrat în meci mai greu iar ei s-au distanţat pe ratările noastre, la 0-2, apoi 4-7 şi 8-14, când am solicitat time-out şi am redresat spre pauză la 13-16. Între reprize le-am spus băieţilor că putem să batem dacă nu dăm mingea dar debutul părţii a doua a fost identic, 13-18, cred că băieţilor le-a fost frică, teamă. În orice caz, s-au mobilizat şi un moment cheie a fost la 21-21, când am irosit o aruncare de la 7 metri, prin Cozma, care marcase 6 din 6 în prelabil. Ei s-au redistanţat, 21-24, noi am revenit la 23-24, dar din nou s-au dus la 23-27, 26-29, 28-30, 29-30, când am avut mingea dar n-am reuşit egalarea”, a derulat Dumitru filmul jocului.

Pentru Poli II au marcat Cozma Marius – 8 goluri, Luca – 6, Roşca Adrian – 5, Olea Andrei – 4,  Ungureanu Bogdan – 3, Ionuţ Chipăruş – două, Luca Ioan Vlad – 1. Macovei a revenit la rândul său în teren, chiar dacă nu a marcat.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ noua = 13

 


Ultimele articole din categoria Handbal: