CS U Politehnica, pe punctul de a se despărţi de Vuckovic

Prim-divizionara de handbal masculin CS U Politehnica Timişoara este pe punctul de a se despărţi din nou şi după nici 2 ani de tehnicianul sîrb Nedeljko Vuckovic, conducerea alb-violetă convocînd astăzi o şedinţă în care decide continuitatea pe banca tehnică a ocupantei locului 7.

Poliştii, cu Vuckovic şi Dumitru pe bancă, au avut 3 victorii şi 4 eşecuri în Liga Naţională 2012-2013

Nedeljko Vuckovic a oferit după antrenamentul încheiat astăzi la ora 11 o bere caramelizată fără alcool de provenienţă sîrbească tuturor componenţilor lotului său, ieşind din vestiar pentru a cere păsuire mass-media în a fi intervievat la o dată ulterioară.

Vuckovic, asistat de secundul Dan Dumitru, a condus astăzi un nou antrenament al poliştilor înaintea deplasării de luni după-amiază, la HC Odorhei, în etapa a opta, joc care va fi televizat de DIGI Sport. Alb-violeţii cedau în week-end la Suceava, cu 27-22, după o pauză competiţională de 3 săptămîni în care învingeau la două respectiv un gol diferenţă pe HCM Baia Mare şi CSM Oradea, în jocuri amicale, şi remizau cu aceiaşi bihoreni, tot în pregătiri.

Limbajul corporal al unor foarte influenţi jucători din sânul lotului polist cu ocazia unui time-out din amicalul CS U Politehnica – HCM Baia Mare, 30-28, de miercurea trecută, putea sugera disatisfacţia insinuată în tabăra alb-violetă vizavi de unele aspecte legate de echipa prim-divizionară.

Dacă CS U Politehnica se va despărţi într-adevăr de Vuckovic, care era resolicitat de vechea conducere să preia echipa înaintea unei deplasări la Constanţa, în primăvara lui 2011, este posibil ca interimatul să fie asigurat de secundul Dan Dumitru, fost principal anul trecut la HC Arad dar şi în ultimele etape ale „satelitului” polist în liga a II-a, în primăvara lui 2011.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la CS U Politehnica, pe punctul de a se despărţi de Vuckovic

  1. alin spune:

    Am auzit ca s-a despartit deja…. Is curios pe cine mai pot aduce. Ma gandesc tot la ceva Second – Hand. Sa nu cumva sa il cheme inapoi prin Aprilie

  2. ionut spune:

    Da, din pacate e adevarat…. si am auzit ca va veni unu care a fost la Resita in locul lui Omer. Nici nu stiu cum il cheama. Cea mai mare prostie, daca oricum ii dai mai mult decat lui asta pe care il dai afara, macar adu’ pe cineva cu valoare, ca sa nu fie cheltuiala mai mare si situatia mai rea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 7 = paisprezece

 


Ultimele articole din categoria Handbal: