CS Unirea Sânnicolau Mare porneşte cu bine la Bucureşti, în turneul final al Campionatului Naţional de junioare II

Cristian Bălăoi, unul dintre jucătorii Unirii şi totodată antrenor în pepiniera clubului: victorios cu junioarele II la turneul final al Campionatului Naţional de handbal

Elevele portarului secund-divizionarei de seniori CS Unirea Sânnicolau Mare, Cristian Bălăoi, au cîştigat astăzi primul lor joc la turneul final al Campionatului Naţional de handbal feminin pentru junioare II, 27-23 cu LPS Roman (Neamţ), pornind cu dreptul în întrecerea celor mai bune 8 garnituri din ţară ale categoriei.

 

Denisa Ciobanu, portarul de 1,74 al Unirii, din generaţia 1999, a făcut o primă repriză foarte bună pentru timişence, care se vedeau conduse la pauză de moldave. Însă Denisa Şelever a excelat în partea a doua în ceea ce priveşte aruncările reuşite, totalizînd 11 goluri, capitol la care a fost secondată de Amalia Constantinescu, cu 9.

„Am avut un început foarte greu, cu sufocări pe fond emoţional dar adesea se întîmplă ca într-un joc mai slab echipa mai valoroasă să cîştige, ceea ce am reuşit azi”, a specificat Slobodan Lavrenski, preşedinte executiv al CS Unirea.

Elevele lui Cristian Bălăoi vor juca joi cu CSŞ2 Baia Mare iar vineri, în ultimul meci al grupei, cu Grupul Şcolar Energetic Râmnicu Vâlcea.

Deja cu un succes în cont, timişencele par a avea asigurată prezenţa măcar în meciul pentru locurile 5-6, o a doua victorie oferindu-le biletele pentru semifinalele „în cruciş” de sîmbătă.

În cealaltă serie joacă gazda Şcoala 181 SPP Bucureşti, dar şi U Reşiţa, Marta Baia Mare şi LPS Brăila.

* Astăzi au debutat în turneul final şi juniorii III de la Unirea Sânnicolau Mare, la Bacău, într-o competiţie în acelaşi format, cedînd clar în faţa gazdei moldave, care se anunţă a nu avea adversar în întrecerea acestor cele mai bune 8 garnituri de băieţi. Juniorii II sunt antrenaţi de Dan Morar, inter al Unirii.

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− cinci = 4

 


Ultimele articole din categoria Handbal: