CSM Lugoj învinge la Giarmata, SCM Politehnica și HC Giroc remizează, Lovrin trece clar de Voința Biled

Antepenultima rundă a turului în Campionatul Județean Timiș de handbal masculin a consemnat și întâia remiză din actuala ediție a competiției cu 7 cluburi participante, juniorii în alb-violet de la SCM Politehnica Timișoara și Handbal Club Giroc încheind la egalitate într-o rundă în care nici celelalte formații considerate a fi gazde nu s-au impus.

”Violeții”, care au avut apariții pe sărite în acest început de campionat, prin a pierde la Giarmata la 6 goluri diferență în runda inaugurală, după care au stat în etapa a II-a pe seama numărului impar de competitoare și au trecut tot la 6 goluri în runda a treia de Voința Biled, meciul din etapa a patra cu cei din Lovrin fiind lăsat pe o dată ulterioară, au revenit în repriza secundă a întâlnirii din runda a V-a cu H.C. Giroc, de la 13-17 la pauză, rezultatul final fiind 29-29.

După ce a câștigat clar acasă cu cei din Lovrin respectiv cu câte 4 goluri avans la Giroc și în runda trecută, pe teren propriu cu Avântul Periam, intercalând și weekend-ul în care a stat, CSM Lugoj s-a menținut la conducere pe terenul din Giarmata și în partea a doua a meciului cu cele mai multe goluri ale etapei: 37-40 (17-22).

Iar în duelul cu cele mai puține goluri marcate în reprize cu scoruri aproape identice, Voința Biled – Lovrin 20-30 (10-16), cu mențiunile că învingătorii sunt la primul succes iar învinșii nu organizează partidele acasă pe propriul teren, în lipsa unui teren de handbal acoperit în localitate.

Ar mai fi două etape din turul campionatului, la sfârșitul săptămânii în curs și al celei viitoare, runda a VI-a programând meciurile HC Giroc – Voința Biled, CSM Lugoj – SCM Politehnica și Avântul Periam – Leu Giarmata, cu mențiunea că Avântul a stat în etapa din weekend, iar cea de-a VII-a propunând întâlnirile SCM Politehnica – Avântul Periam, Voința Biled – CSM Lugoj și Lovrin – HC Giroc.

CSM Lugoj are punctaj maxim din 4 victorii, Leu Giarmata a acumulat 3 succese, HC Giroc deține două triumfuri și o remiză, Avântul Periam două victorii, SCM Politehnica are în cont un succes și un rezultat de egalitate iar cei din Lovrin, un triumf, Voința Biled fiind fără victorii.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua + = 18

 


Ultimele articole din categoria Handbal: