CSU Oradea – CSU Universitatea de Vest Timișoara 29-24

Handbalistele Timișoarei au încheiat astăzi parcursul celui de-al treilea sfert al campionatului în sistem tur-retur, tur-retur, prin a pierde la Oradea cu un rezultat absolut identic celui înregistrat în Bihor pe terenul localnicei CSU și la precedenta vizită din ediția în curs, 29-24 pe 14 octombrie 2018.

Doar un succes în deplasare ar fi apropiat-o pe ultima clasată CSU Universitatea de Vest Timișoara la 3 puncte de „universitarele” bihorence de pe penultima poziție, însă deznodământul din primul sfert al campionatului s-a repetat copie la indigo, de astă dată după ce gazdele au condus la pauză cu 12-9, în toamnă fiind 14-13 pentru handbalistele din Oradea la încheierea primelor 30 de minute.

Elevele lui Sorinel Voicu au condus la limită pentru scurt timp la mijlocul reprizei I, dar n-au evitat înfrângerea, a 13-a în 15 etape, una dintre victorii consemnându-se în turul precedent pe teren propriu tocmai în dauna sportivelor din Bihor.

CSU Universitatea de Vest a abordat meciul cu Brînzan – Șunei, Biro, Senciuc, Juravle, Istrate, Sîngiorzan, iar pe parcurs au mai intrat portarii Răcar și Țurlea respectiv Popan, Bobu, Sîrbu și Dobre, în vreme ce Voicu a rămas pe bancă.

Florentina Biro a marcat 6 goluri pentru vizitatoare, Istrate și Juravle câte 5, ultima, din 3 aruncări de la 7 metri, Șunei 3 goluri iar unul fiecare Senciuc, Bobu, Popan, Sîngiorzan și Sîrbu. Aceasta a primit cartonaș roșu în repriza a II-a.

Pauza de 3 săptămani în campionat înaintea ultimelor 5 etape din cel de-al patrulea sfert al sezonului ligii secunde va fi completată parțial în weekend-ul viitor de 16-imile Cupei României, CSU Universitatea de Vest Timișoara urmând a primi duminica viitoare de la ora 11 vizita lui LPS Tg. Jiu.

Etapa a 15-a demara joi la Arad cu jocul CS Crișul Chișineu Criș – CS Minaur Baia Mare „Div. A” 38-24. Finalul rundei, de la ora 18, la Reșiţa, cu liderul cu punctaj maxim CSM Tg. Mureș. Clasamentul Seriei D din Divizia A, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× unu = 8

 


Ultimele articole din categoria Handbal: