CSU Oradea se redresează în fața timișorencelor

Sportul încă mai rezistă cumva cu brio pe metereze, mijloc de săptămână cu dueluri la semicerc în liga secundă a handbalului feminin, programând și penultima deplasare din acest campionat a galben-albastrelor de la CSU Universitatea de Vest Timișoara. Care, după remiza acasă de sâmbătă cu liderul imbatabil, n-au mai învins unde se impuneau la 3 goluri diferență în turul din toamnă, înclinându-se în Bihor de la ora 17, în sala Universității: 33-30 (17-16) pentru CSU Oradea.

Învingătoare pe teren propriu în prima jumătate a returului din 2020 împotriva ultimelor două clasate, bihorencele au fost surclasate sâmbătă acasă de târg-mureșence, dar s-au reabilitat în intermediara contând ca etapă a XVII-a în Seria D din Divizia A prin a se revanșa în fața timișorencelor atât pentru eșecul din tur din Țara Crișurilor, cu 29-32, cât și pentru cel suferit la final de ianuarie pe Bega, 30-27 pentru CSU UVT.

Care ar fi putut înjumătăți handicapul ierarhic de puncte în cazul unui triumf în Bihor, duelul ocupantelor locurilor 3 și 4 consemnând aceeași diferență la pauză precum în toamnă în partida directă de la Oradea, un gol avans pentru gazde, cu câștig de cauză la final în favoarea formației mai bine clasate: 33-30 (17-16).

Ultima deplasare a timișorencelor în ediția 2019-2020 ar fi programată luna viitoare în Banat, la Reșița, pe 11 aprilie, în penultima etapă a sezonului, după primirea codașei din Baia Mare în runda anunțată în principiu pe 4 aprilie, doar că vremurile se anunță momentan a o lua razna în procesul de incrementală strângere a șurubului în bătrâna Europă cea fără sau din nou cu granițe, așa încât rămâne de văzut. Cert și garantat, suspansul nu va lipsi absolut deloc pe roller-coaster-ul forțat băgat sub nas în noua ordine mondială de către cei care n-au nevoie a se spăla pe mâini, căci lucrează strict cu mânuși.

Dar despre ce vorbim? Rezultatele celei de-a șaptea runde din 2020 în Seria D, programul viitorului incert în lumina iminentei mutări în forță dar și tiptil, carantinare generală a celui mai vestic județ al țării, apoi și restul teritoriului, precum și clasamentul la zi, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ noua = 16

 


Ultimele articole din categoria Handbal: