Curat ghinion! Din nou, meci pierdut la un gol!

Handbaliştii de la Politehnica Municipal Timişoara au trăit deziluzia unei noi înfrângeri la limită, de această dată în compania echipei Ştiinţa Bacău. A fost 23-24 în a doua etapă a returului, după ce şi în precedentele două jocuri, bănăţenii au plecat fără puncte tot în urma unor finaluri de partide pe muchie de cuţit.

Ceea ce a trăit Timişoara handbalistică se mai numeşte şi ghinion, însă nu trebuie omis faptul că în prima repriză ratările de pe contraatac, ori forţările au favorizat desprinderea grupării băcăuane. După minutele de echilibru din debut, au fost de ajuns câteva greşeli „alb-violete” pentru ca experimentaţii jucători moldoveni să întoarcă în favoarea lor soarta partidei. Aşa părea să fie la pauză, la scorul 16-11 pentru Bacău, dar partea a doua a fost tratată mult mai serios de Politehnica. Apărarea mai atentă şi mai eficientă i-a ţinut în joc pe bănăţeni, care s-au apropiat la două goluri, dar au ratat exasperant şansele de a veni şi mai mult peste adversar. Egalarea s-a produs în min 59, pe o superioritate numerică.    În ultimul minut, Bacăul a marcat prin Manea, în vreme ce Timişoara a încheiat cu o ratare a lui Şimicu în secundele de pe urmă. Şimicu a mai irosit câteva faze, dar nu poate fi criticat prea mult deoarece a fost unul dintre puţinii care şi-a asumat responsabilitatea aruncărilor în momente dificile. La fel şi în cazul lui Fenici, care a încercat, uneori prea mult, să rezolve de unul singur situaţii limită. Bacăul a trăit periculos finalul, cu Radu Ghiţă descalificat după un cartonaş roşu şi cu Ionuţ Rotaru văzând a treia eliminare. Principali marcatori: Şimicu, Fenici şi Stan – câte 5 goluri, respectiv Gurkovsky – 6, Petrea – 4, Bondar – 4.

Timişorenii sunt în mare criză de moral, după 3 înfrângeri la limită în jocuri de mare luptă: fusese 24-25 cu Suceava, 27-28 la Satu Mare şi azi 23-24 cu Bacăul.Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × = cincizeci patru

 


Ultimele articole din categoria Handbal: