Deşi în avantaj după pauză, CS Timişoara cedează strîns la Târgu Mureş

Nu doar Universitatea Timişoara a cedat duminică în antepenultima etapă a turului ligii secunde de handbal feminin, rămînînd astfel penultima în Divizia A Seria B, cu numai două puncte în cont şi tot mai departe de restul plutonului, ci şi concitadina sa CS Timişoara, care a avut parte de o deplasare pe terenul unei grupări care a forţat lucrurile în primăvară, aliniindu-se de pe locul 3 în această serie la finele ostilităţilor în cadrul barajului de retrogradare-promovare în Liga Naţională.

Unde n-a avut sorţi de izbîndă, CS Mureşul Târgu Mureş revenind la oile sale, inclusiv la tratamentul mai aprig aplicat vizitatoarelor în propriul lor fief, ceea ce a fost parţial cazul şi în această după-amiază, de la ora 17, în runda a XI-a a seriei vestice, în urma căreia CS Timişoara nu s-a urnit nici ea de la borna celor 6 puncte din 22 posibile, parcă în semn de solidaritate cu CS „U”, pentru a nu o lăsa prea mult în urmă.

Totuşi, CS Timişoara dă semnele unei uşoare reveniri, cedînd aproape la limită, la finele unui meci în care a şi condus în partea secundă.

A fost 32-30 (20-15), diferenţa de 5 goluri înregistrată la pauză fiind şi cea mai mare din cursul disputei, dar care avea să fie complet anihilată la reluare de o grupare timişoreană regăsindu-şi parcă încet-încet făgaşul. Elevele lui Sorinel Voicu chiar au trecut mai apoi la conducere, cu 24-25, într-o remarcabilă cursă de revenire, însă finalul partidei, la 31-30 pentru mureşence, le-a regăsit pe timişorence în inferioritate numerică, aşa cum au şi încheiat jocul…

„Am ratat numeroase aruncări şi astfel am trecut pe lîngă o victorie pe care am fi putut să o obţinem, într-un joc echilibrat, care pe care. Este însă frustrant cînd pierzi strîns un meci din care poţi obţine ceva”, a spus Emil Constantinescu, delegat al echipei timişorene.

Sorinel Voicu a început meciul de la Târgu Mureş cu Râpa – Alina Cioriciu, Curtuiuş, Bahuczki, Marin, Malac şi Durac. Pe banca de rezerve au luat loc Aparaschivei – Iosin, Obreja, Sângeorzan, Istrate.

CS Timişoara se pregăteşte de ultimele două apariţii ale sezonului de toamnă, joi de la ora 16, acasă cu lanterna roşie fără punct în cont Universitatea C. Brâncuşi Târgu Jiu, iar apoi duminică la Deva, cu ex-prim-divizionara CSM Cetate Devatrans.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + = cinci

 


Ultimele articole din categoria Handbal: