Divizia A Seria B, etapa 3: Academia de Handbal Minaur Baia Mare – CH CSU Politehnica II Timișoara 34-24

Echipa a doua a alb-violeților, compusă din juniori absolvenți ai LPS Banatul Timișoara, a pierdut pe terenul maramureșenilor un duel al garniturilor ”satelit” ale cluburilor din Liga Națională.

Aliniată la Baia Mare după înfrângeri la 4 respectiv 7 goluri, la Sibiu și acasă cu CSM Oradea, HC CSU Politehnica II a cedat ritmul după pauză, înclinându-se Academiei de Handbal Minaur cu 34-24, la pauză 13-9, într-un joc contând pentru etapa a III-a a sezonului.

Attila Horvath, antrenorul alb-violeților, a început jocul cu Mărușcă – Predoi, Ungureanu, Niță, Furak, Dascaliuc, Ștefan (Homneac), utilizându-i pe parcurs și pe ceilalți tineri convocați în deplasarea în nord-vest, și anume portarul Teșan, Zamfor, Vuia și Micle.

”Minaur” dispunea la un gol diferență, în runda inaugurală, de UNIT Alba Iulia, și pierdea la 5 goluri diferență la Sibiu, în etapa a II-a.

Poliștii au condus doar în debutul partidei, 0-1, dar ulterior galben-aurii au preluat frâiele jocului și s-au distanțat la reluare.

Pentru învingători au înscris Botea, de 9 ori, unul din aruncare de la 7 metri, Istvanfi – 5 goluri, Butean 5 (1 – 7m), Nagy 3, Bologa 3, Bondor 3, Bodnărescu 1, Stoean 1, Avramescu 1, Olar 1, Doboș 1, Anghel 1.

Această etapă a fost inaugurată vineri la Reșița, cu ocazia partidei CS HC Adrian Petrea – HCM Sighișoara, adjudecată de cărășeni cu 48-23, la pauză 20-12, joc arbitrat de cuplul timișorean Tătaru – Văcariu.

Timișorenii vor juca etapa viitoare acasă cu CSM Satu Mare, după care se vor deplasa la Turda, pentru un alt duel cu o pepinieră de club prim-divizionar, ACS Potaissa II.

Ierarhia actualizată și programul complet al etapei, pe coloana dreaptă. În aceeași rubrică statistică, de rezultate, clasamente și etape viitoare, ceva mai jos, și competițiile Campionatului Județean Timiș de handbal, pentru băieți și fete, introduse la cererea unor cititori.

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− trei = 6

 


Ultimele articole din categoria Handbal: