După jocurile din turneul semifinal al junioarelor I, Loredana Kovacs, prezentă cu LPS Banatul Timişoara şi în semifinalele categoriei sale de vârstă, junioare II

LPS Banatul Timişoara a debutat astăzi la Sebeş în turneul semifinal de şase echipe al Campionatului Naţional de junioare II, în care are de disputat 5 jocuri în răstimp de 3 zile, la finele cărora formaţiile clasate pe primele două locuri se vor califica la turneul final FRH.

Această generaţie a „Banatului” este la prima participare într-un turneu semifinal FRH, având însă în lot o exponentă, Loredana Kovacs, care s-a aliniat chiar în această primăvară la ambele faze semifinale ale Campionatului Naţional de junioare I, tot cu „Banatul”.

Faza semifinală constă în 4 serii a câte şase grupări, două dintre turnee având loc pe terenuri neutre, cum e şi cazul celui de la Sebeş.

În care timişorencele au debutat la ora 12 contra CSŞ Viitorul Cluj-Napoca, rezultat 26-42 (10-15), marcatoare fiind Surduc, cu 6 goluri, Kovacs 6, Roşu 5, Erie 3, Pantea 3, Ţarina 1, Petruţa 1, Murariu 1, şi au revenit pe parchet de la ora 18:30, în duelul cu alte ardelence, de la LPS Bistriţa, pierdut cu 14-25 (7-15). Au înscris Roşu – 6 goluri, Murariu 2, Erie 2, Surduc 1, Ţarina 1, Pantea 1, şi Mitan, un gol.

În primul joc, clujencele, cu 6 jucătoare de la Centrul Naţional de Excelenţă şi în pregătiri cu gruparea prim-divizionară U Jolidon, impresionante ca talie, s-au desprins în ultimele 3 minute ale primei reprize.

Loredana Kovacs nu s-a mai implicat însă şi în meciul de seară, lipsa de atitudine a timişorencelor ducând la un al doilea eşec, cu menţiuni pozitive în dreptul portarului Aparaschivei şi pentru Roşu, Murariu şi Mitan.

În celelalte meciuri ale primei zile, în reuniunea de dimineaţă, LPS PITESTI a pierdut în faţa lui CSS 2 BAIA MARE iar CSS CARACAL a trecut de LPS BISTRITA, mai apoi, după-amiaza, LPS PITESTI pierzând şi cu CSS CARACAL. De la această oră se dispută partida CSS 2 BAIA MARE – CSS VIITORUL CLUJ.

*

Iată programul următor al turneului semifinal de la Sebeş:

Etapa a-III-a; sâmbătă, 24.05.2014

LPS BANATUL TIMIŞOARA – LPS PITESTI (ora 08:00)

CSS CARACAL CSS 2 BAIA MARE 09:30

CSS VIITORUL CLUJ LPS BISTRITA 11:00

Etapa a-IV-a, sâmbătă, 24.05.2014

CSS CARACAL – LPS BANATUL TIMIŞOARA 14:00

LPS PITESTI CSS VIITORUL CLUJ 15:30

CSS 2 BAIA MARE LPS BISTRITA 17:00

Etapa a-V-a, duminică, 25.05.2014

LPS BANATUL TIMIŞOARA – CSS 2 BAIA MARE 09:00

CSS VIITORUL CLUJ CSS CARACAL 10:30

LPS BISTRITA LPS PITESTI 12:00.

 

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− unu = 5

 


Ultimele articole din categoria Handbal: