SCM Poli, egal la Constanța

Handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara se întorc cu un punct din deplasarea de la HC Dobrogea Sud. A fost 20-20 după ce alb-violeții conduceau cu 12-10 la pauză. Portarul Daskaloski a reușit un nou meci bun la Constanța, reușind peste 15 intervenții, inclusiv patru aruncări de la 7 metri. Bănățenii au preluat conducerea după jumătatea primei reprize și s-au distanțat la patru lungimi, profitând de 11 minute în care adversarii nu au găsit drumul spre poartă. Elevii lui Milosevic au cedat avansul de trei goluri după ce au avut și ei peste patru minute în ultima treime a reprizei secunde. Vujovic a egalat la 20 în penultimul minut, iar oaspeții nu au reușit să găsească golul victorios într-un final pe care l-au abordat în inferioritate.

Sursa foto: facebook.com/scmpolitehnica

Începutul partidei a fost echilibrat, cu cele două echipe trecând pe rând la conducere. Gazdele conduceau cu 7-5 în minutul 15. Alb-violeții au avut un Daskaloski inspirat în poartă care a reușit multe intervenții, ajutat de apărare, iar timișorenii au preluat conducerea și s-au distanțat la patru lungimi în minutul 25 când conduceau cu 11-7. Au fost peste 11 minute când constănțenii nu au putut să îl învingă pe portarul macedonean din poarta lui Poli. Acesta avea în cont și două aruncări de la 7 metri parate. Crnoglavac a oprit seceta din atacul celor de la HC Dobrogea Sud. Orbovic a refăcut ecartul de patru lungimi, dar la pauză s-a intrat cu două goluri diferență, 12-10 pentru SCM Poli.

În repriza secundă diferența a oscilat între unul și trei goluri în favoarea bănățenilor care conduceau cu 19-16 în minutul 53. Oaspeții au încercat să ducă atacurile spre pasiv, dar au ratat câteva atacuri, inclusiv contre simple. Constănțenii au profitat, iar Vujovic a reușit trei goluri la rând și a egalat la 19 în minutul 58. Orbovic a readus Politehnica în avantaj în penultimul minut. Același Vujovic a egalat la 20, tot în penultimul minut. Alb-violeții aveau să termine partida în inferioritate numerică după ce V. Milosevic a fost eliminat temporar. Pero Milosevic nu a scos portarul pe final, timișorenii au atacat în inferioritate și, după pătrunderea lui Fenici, au cerut 7 metri. S-a acordat aruncare de la 9 metri și oaspeții au pasat foarte departe de semicercul advers când mai erau 5 secunde. A fost fault la ultima fază și timișorenii au mai beneficiat de o aruncare de la 9 metri. K. Milosevic a fost cel care și-a asumat finalizarea, cu zid în față, și nu a găsit drumul spre poartă. S-a terminat 20-20 și ambele echipe au o victorie, un egal și o înfrângere în startul acestui campionat.

Milos Orbovic și Stevan Vujovic au fost golgheterii partidei cu câte 7 goluri. Pentru SCM Politehnica Timișoara au mai înscris: K. Milosevic 5 goluri, Cîmpan 3, Marjanovic 2, iar Hrimiuc, Fenici și Șania au contribuit cu câte un gol. Zlatko Daskaloski a reușit din nou un meci foarte bun la Constanța, la fel ca anul trecut. De această dată a reușit peste 15 parade, inclusiv 4 aruncări de la 7 metri. Pentru gazde au mai marcat: Crnoglavac 5 goluri, Buricea 3, Cutura 2, Mladenovic 1, Nikolic 1 și Nistor 1 gol.

Ambele formații au 4 puncte în clasament și sunt pe locurile 5 și 6, la cinci lungimi de liderul Dinamo, singura echipă cu maximum de puncte în cele trei etape. În runda următoare SCM Polithenica Timișoara întâlnește acasă pe CSU Suceava. Meciul este programat sâmbătă 23 septembrie de la ora 16 și va fi transmis pe TVR 2. HC Dobrogea Sud se deplasează la ultima clasată, Politehnica Iași.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − 3 =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: