Final de carieră în pericol: Roman, multiplă accidentare la genunchi

CS Timişoara va trebui să se descurce cel puţin în tentativa promovării, dacă nu şi pe mai departe, fără Doina Roman, prezentă sîmbătă alături de colegele sale, cu ocazia succesului cu 33-28 în faţa Mureşului, dar doar… într-un picior.

Doina Roman, la ora triumfului din decembrie cu CS Timişoara, în Festivalul Handbalului Bănăţean

Veteranul formaţiei timişorene păşeşte cu dificultate pe piciorul stîng, după o accidentare suferită spre finele victoriei de sîmbăta trecută, la Slatina, care ar putea să-i pună în pericol zenitul unei lungi cariere. „A fost un contact genunchi-genunchi, dar nu frontal ci cumva din lateral, cu o răsucire, de aceea este cu asemenea complicaţii. Păşesc cu greu şi va fi necesară o intervenţie chirurgicală”, a explicat Roman pe seama accidentării ligamentelor încrucişate şi colaterale ale genunchiului stîng, plus a meniscului.

Întrebată dacă ar putea reveni la startul viitoarei ediţii, unul de dorit în Liga Naţională, Doina Roman s-a declarat sceptică, neexluzînd posibilitatea să fie nevoită să arunce prosopul. Jucătoarea „albăstrelelor” a remarcat că impactul de la Slatina a survenit pe un fond de relaxare în joc al Timişoarei, avînd un avantaj de 13 goluri. Deconcentrare care i-a jucat festa de o manieră nefastă.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 3 = unsprezece

 


Ultimele articole din categoria Handbal: