Fodorean, împrumutat de SCM Politehnica la CSU din Suceava. Trif în aceeași zonă, la Botoșani

Un al doilea handbalist alb-violet trece în această vară sub formă de împrumut la un club din nord-estul țării. Este vorba despre interul dreapta Cătălin Fodorean, care a fost direcționat spre CSU din Suceava, prima clasată în Seria A din Divizia A la momentul întreruperii campionatului eșalonului secund, în februarie 2020, după 12 din cele 20 de etape programate în întrecerea cu 5 cluburi.

Fodorean a trecut de la SCM Politehnica la suceveni, după ce Răzvan Trif (inter stânga) era cedat tot cu titlu de împrumut la o formaţie moldoveană, din seria estică a eșalonului secund, și anume CS Magnum Botoșani, a doua în ierarhie la întreruperea campionatului, după CSU din Suceava.

Dintre tinerii handbalişti pe care i-a avut în ediţia precedentă, SCM Politehnica Timişoara s-a mai despărţit de portarul Robert Rusu, ajuns la CSM Focşani, şi pivotul Raul Bote, transferat definitiv la CSM Reşiţa.

Ambii jucători cedaţi grupărilor din nord-est urmează a juca în noile culori în sezonul 2020-2021. CS Magnum Botoșani vizează accesul în viitoarea ediţie a Ligii Zimbrilor iar CSU din Suceava și-a câștigat dreptul de a se alinia la turneul de promovare.

Alb-violeții ar urma în principiu să înceapă campionatul acasă cu Potaissa Turda, participantă în cupele europene, în runda inaugurală din 19 august, 3 zile mai apoi fiind programată ieșirea la Vaslui.

 

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt × 7 =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: