FOTO. Pick Szeged U23 prima, Unirea pe 3 în a III-a ediție a ”Triplex Trophy”, după echipe maghiare în turneul internațional și cu sârbi de la Sânnicolau Mare

Handbal masculin într-un nou turneu internațional dotat cu ”Trofeul Triplex”, reuniune cu mingea mică ajunsă pe Aranca la cea de-a III-a ediție, cu participarea unor formații din Serbia şi mai ales Ungaria, întrecere în care echipa gazdă, a Clubului Sportiv Unirea Sânnicolau Mare, a ocupat locul trei. Succinte detalii și câteva fotografii…

Sâmbătă, oraşul Sânnicolau Mare a fost gazda turneului internaţional de handbal masculin dotat cu ”Trofeul Triplex”, la care au participat şase echipe, oaspeți strict din ţări vecine, o formație din Serbia şi 4 din Ungaria, inclusiv cea de tineret a reputatei grupări maghiare MOL-Pick Szeged, tocmai victorioasă în deplasare cu seniorii în Grupa B din EHF Champions League, serie de 8 în care ocupă locul secund înaintea ultimelor 3 etape. De fapt, o altă reprezentantă a Ungariei, Telekom Veszprem HC, este pe podium în cealaltă grupă principală de opt din Liga Campionilor…

Faza finală a Cupei Triplex s-a desfășurat în sala ”Ioan Morar” cu participarea grupării RK Senta din Serbia și a ”careului” maghiar KC Mako, Pick Szeged U23,  P&P Kiskunfelegyhaza și KC Hodmezovàsàrhely, în vreme ce CS Unirea Sânnicolau Mare a deținut rolul de gazdă. Timișenii vor găzdui și un meci oficial de campionat, marți de la ora 17, în calitate de ocupanți ai locului 2 în Seria C din Divizia A, în completarea rundei a XII-a, cu CSM Școlar Reșița, lider cu punctaj maxim, după care în weekend se vor deplasa la Craiova.

Iar în meciurile de clasament ale reuniunii internaționale, pentru locurile 5-6 au jucat RK Senta și KC Hodmezovàsàrhely, cei din Ungaria având câștig de cauză cu 26-28, pe când pentru medaliile de bronz, în disputa locurilor 3-4, amfitrionii de la CS Unirea și-au reamintit de victoriile în serie din cursul participării în campionatul regiunii Csongrad și au dispus cu 40-26 de KC Mako.

În fine, în finala cu trofeul pe masă, P&P Kiskunfelegyhaza – Pick Szeged U23 25-28…

Clasament final „Triplex Trophy 2019”

1. Pick Szeged U23

2- P&P Kiskunfelegyhaza

3 – CS Unirea Sânnicolau Mare

4 – KC Mako

5 – KC Hodmezovàsàrhely

6 – RK Senta.

În plan individual, sportivul Roosz Suba Ralph, de la CS Unirea Sânnicolau Mare, a fost desemnat MVP al competiției internaționale. 

Clubul Sportiv Unirea Sânnicolau Mare mulțumește ”echipelor participante, publicului spectator, Primăriei și Consiliului Local Sânnicolau Mare, și întregului colectiv de antrenori ai secției de handbal pentru buna desfășurare a evenimentului handbalistic”, în cadrul căruia premierea echipelor, a sportivilor, a fost efectuată de edilul orașului Sânnicolau Mare, Dănuț Groza.

Clasamentul la zi în Seria C din Divizia A, pe coloana datelor tehnice. Precum CSM Școlar Reșița la masculin, și CSM Târgu Mureș are tot punctaj maxim în Seria D a Diviziei A de handbal feminin, după ce s-a impus și duminică seară la Reșița, 22-33 (10-15) în etapa a XV-a cu gazda CSU. Toate rezultatele, pe aceeași coloană.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × 5 =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: