GALERIE FOTO. CS Timişoara – HC Alba Sebeş 23-25. Absenţa Alinelor, factor important…

Imagini surprinse de Peter Bahuczki pentru www.timisoreni.ro la jocul CS Timişoara – HC Alba Sebeş, din runda a doua a returului Diviziei A – Seria B la handbal feminin, disputat sâmbătă la prânz şi încheiat cu 23-25, la pauză 9-14, acesta fiind primul eşec al elevelor lui Sorinel Voicu după o serie de 3 victorii în „Constantin Jude”, unde ardelencele au condus dall capo al fine.

Absenţa Alinei Marin şi a Alinei Crapciu-Cioriciu a îngreunat şi mai mult misiunea „violetelor” în faţa unor oaspete aspirând la promovarea în Liga Naţională, tot ce a reuşit pe final CST, şi printr-o serie de 5 goluri la rând, fiind să limiteze proporţiile scorului, ajunse în două rânduri după pauză la o diferenţă de 8 reuşite.

Ardelencele au condus din primele minute, cu 3-0, şi s-au desprins şi la 7 goluri în cursul primei părţi, iar în ciuda faptului că timişorencele au marcat primul gol al reprizei a doua, 10-14, şi păreau a redresa situaţia, HC Alba Sebeş s-a redistanţat substanţial.

Comentariul în direct al jocului din etapa a XIII-a şi declaraţiile după partidă, însoţite de detaliile tehnice, pot fi lecturate în cele 3 consemnări de ieri. Următorul meci acasă al „violetelor”, peste 3 săptămâni, cu CS Mureşul, până atunci timişorencele mai având de jucat la Târgu Jiu, pe 15 februarie.

* clic pe imagini pentru mărirea pozei

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × = 28

 


Ultimele articole din categoria Handbal: