GALERIE FOTO. CSU Reşiţa – CSU Politehnica Timişoara 27-18. Şi CS Timişoara pierde, în zona Sibiului. Urmează derby-ul CST – CSU Poli!

Ambele secund divizionare ale Timişoarei au pierdut duminică pe drumurile Diviziei A, Seria B, la Reşiţa respectiv Cisnădie, aşa încât derby-ul de pe malurile Begăi, de la finele săptămânii, în cadrul etapei a IV-a a seriei vestice, va fi niţel cam plouat.

CS Timişoara a suferit şi a treia înfrângere în noul sezon, 32-20, la pauză 18-9, pe terenul proaspăt lansatei CS Măgura Cisnădiei, în părţile Sibiului, rămânând pe ultimul loc în zona vestică a ligii a doua, fără victorie şi cu cel mai mare număr de goluri primite, 95. Fără succes până acum sunt şi SCM Piteşti  şi CSŞ 2 Baia Mare.

La polul opus, cu triumfuri pe linie, HC Alba Sebeş, Naţional Râmnicu Vâlcea şi CSU Reşiţa, cărăşencele trecând duminică de la 11, într-un meci transmis în direct de Sporttim, LIVE TEXT, de CSU Timişoara, cu 27-18, la pauză 13-9. Interesant, şi „universitarele” au adunat tot 63 de goluri înscrise, adică în medie 21 pe meci, ca şi CST, prefigurându-se un duel echilibrat în jocul direct din weekend.

Mai greu este de prefigurat momentan la ce oră va începe partida, handbalistele fiind la cheremul difuzorului şi a grilei sale de program. Staţi însă liniştiţi, căci DIGISport nu va transmite în direct întâlnirea CST – „U”, dar s-a foit în privinţa orei de disputare a jocului CH CSU Politehnica – Steaua Bucureşti, din etapa a VIII-a a Ligii Naţionale masculine, anunţată iniţial pentru 10,45, iar acum pentru 12,30. În funcţie de toanele atotputerniciei, şi fetele vor descinde pe parchetul din „Constantin Jude”, cel mai probabil după meciul băieţilor, aşadar undeva de la 14,30. Sau poate înainte!?

Va fi de notat câţi spectatori se vor îndura să rămână şi la partida fetelor, într-un oraş care nu la fotbal, nici la rugby sau polo, şi nici atât la volei sau baschet, a jucat, în ani diferiţi, finala şi semifinala Cupei Campionilor Europeni, ci la… handbal fete. Miza noastră este că până în 100. Iar de-aş fi club organizator, zău că aş pune preţ de intrare, doar aşa, de amuzament, în ciuda proverbialei zgârcenii a scoţianului precum şi a costurilor superioare de imprimare a tichetelor. Dar, probabil, n-ar fi într-atâtea resurse nici pentru o asemenea investiţie, ceea ce nu e vina supravieţuitoarelor handbalului feminin timişorean în Divizia A, Seria B.

Altfel, să mai notăm ceea ce nici unul dintre cei direct responsabili nu s-a îndurat să semnaleze înaintea noii ediţii de campionat, şi anume că CSU Timişoara e acum şi „Politehnica”, adică formaţia feminină a fost trecută sub aripa alb-violet a UPT, în împărţirea de cadre din vară. Şi-atunci cum să te-aştepţi la o brumă de rezultate, când nici măcar o modificare de denumire nu este punctată de către autorii săi!? O formaţie tare vitregită, parcă înadins apăsată sub radar, fără nici-un fel de imagine…

Şi care, în aşteptarea trusourilor alb-violet, va aborda cel mai probabil „deplasarea” de duminică din „Constantin Jude” în acelaşi galben-lămâie în care o recunoaşteţi la ora duelului bănăţean de ieri de la Reşiţa, conform clişeelor Arenei Bănăţene.

Toate rezultatele şi ierarhiile actualizate în Liga Naţională masculină, Seria B a ligii a doua la băieţi şi fete şi în Campionatul Judeţean Timiş, masculin plus feminin, precum şi programul rundei viitoare, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = sase

 


Ultimele articole din categoria Handbal: