GALERIE FOTO. Poli 2 nu pune probleme reșițenilor de la HC Adrian Petrea în partida fără arbitri delegați

CH Adrian Petrea Reșița a obținut a 22-a victorie din tot atâtea partide în Divizia A – Seria B de handbal masculin. Cărășenii s-au impus fără probleme la Timișoara, în meciul cu Poli 2, cu 45-31. Dacă pe teren nu au fost surprize, surpriza neplăcută a fost dată de începerea partidei cu aproximativ 45 de minute întârziere, pentru că nu au fost delegați arbitrii pentru această partidă. Până la urmă, au fluierat arbitrii veniți la masă.

Partida trebuia să înceapă la ora 11, dar a început cu aproximativ 45 de minute mai târziu din cauza absenței arbitrilor. Site-ul Federației Române de Handbal, pe care se anunță, în general, cei care urmează să arbitreze partidele din campionatele naționale, nu a publicat nici un cuplu de arbitri pentru această partidă. De fapt, pe site nu apare nici o brigadă la meciurile din etapa 22 a Seriei B din Divizia A.

Vicepreședintele grupării timișorene, Dan Dumitru, a răspuns la întrebarea despre arbitri că a fost o încurcătură. Conform lui Ioan Râpa, președintele AJH și scorer la această partidă, cei de la club nu au respectat procedura de înștiințare a Asociației Județene de Handbal Timiș în ceea ce privește modificările de program și au trimis direct spre Federație.

Până la urmă, nu s-a desemnat nici o brigadă pentru această partidă, astfel că s-a apelat la arbitrii prezenți la sală, conform regulamentului. Au condus această partidă Cristina Râpa și Mihai Rotundu. Diferența dintre cele două formații s-a văzut clar în teren, iar cei doi arbitri nu au avut probleme la acest meci.

Sub privirile lui Pero Milosevic, antrenorul primei echipe a lui Poli, formația secundă a început partida cu Răzvan Vâlceanu în poartă, iar alături de el au intrat Bogdan Ungureanu, Leonard Ștefan, Robert Furak, Alin Homneac, Alex Zamfor și Levente Szentpeteri. De partea cealaltă, reșițenii au început cu Cristian Ionescu, portar, Lucian Ignat, Ștefan Huta, Alin Vaidasigan, Andrei Lela, Dan Rohozneanu și Marius Bahan.

Rohozneanu a înscris primele două goluri ale partidei, iar Ștefan a adus prima reușită a timișorenilor după cinci minute. Formația neînvinsă în liga secundă a început să se desprindă, cu alb-violeții apropiindu-se la 5-7 în minutul 12, ultima dată când diferența a fost de două lungimi. Au urmat trei goluri consecutive a oaspeților, dintre care două pe contră, astfel că la jumătatea reprizei scorul era 5-10.

La pauză s-a intrat cu 15-23, după o primă repriză în care timișorenii au avut destul de multe aruncări care nu au prins spațiul porții, iar apărarea nu l-a ajutat prea mult pe Vâlceanu. De partea cealaltă, experiența reșițenilor s-a văzut în apărare, reușind să recupereze multe mingi și să puncteze pe contraatac.

Repriza secundă s-a desfășurat după coordonate asemănătoare, cu jucătorii echipați în roșu mărindu-și avansul. Jocul a fost destul de rapid și cursiv în prima parte a reprizei secunde. HC Adrian Petrea a reușit și câteva faze spectaculoase, marcând după o aeriană, dar și după succesive, prin extreme. La jumătatea reprizei scorul era 23-35, iar scorul final a fost 31-45, la capătul unei partide la discreția oaspeților.

Levente Szentpeteri a fost golgheterul partidei, cu 9 reușite. Acesta a acuzat dureri la șold după ce a înscris ultimul său gol și a fost înlocuit. Pentru Poli au mai marcat: Zamfor (6 goluri), Ștefan (5), Homneac (4), Ungureanu (3), Niță (2), iar Jigovan și Predoi, câte unul. Marius Bahan a reușit cele mai multe goluri pentru echipa învingătoare, 8. Pentru HC Adrian Petrea au mai marcat: Vaidasigan și Pârvan, câte 7 goluri, Lela (5 goluri), Ignat și Rugaci (4 goluri), Huta (3), Rohozneanu și Steiner (2), iar Ionescu, Grozăvescu și Starchenko au înscris câte un gol.

Echipa mare a Politehnicii Timișoara încheie sezonul regulat al Ligii Naționale miercuri în deplasare la Suceava. La final vă oferim o galerie foto de la meciul din etapa 22 a Diviziei A, Seria B.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + = 10

 


Alte articole legate de acest subiect: