GALERIE FOTO. Poli, la revedere 2011-´12 de pe 7. Spre Cupă!

CSU Politehnica Municipal va da piept Ştiinţei Municipal Dedeman Bacău în sferturile de finală ale Cupei României, din 22 mai (ora 20), la Baia Mare, alegîndu-se astfel cu una dintre cele doar două echipe de care a fost bătută tur-retur în sezonul încheiat astăzi, şi anume 25-22 în Moldova respectiv 24-32 recent, pe Bega. În celelalte sferturi, HCM Constanţa – Potaissa Turda, în primul joc, de la ora 14, apoi CS Caraş Severin cu U Bucovina Suceava (ora 16), şi locul 3, HC Odorhei, cu locul 6, Energia Pandurii, de la ora 18, poliştii încheind seara.

Consemnările anterioare de la Poli – Satu Mare 37-26 includ filmul jocului şi declaraţii ale antrenorului Vuckovic respectiv căpitanului Fenici, partida în sine fiind fără istoric ci dominată de timişoreni, chiar în absenţa a numeroşi componenţi. Poli Timişoara aşadar pe 7 în 2011-2012, cu extrema stîngă Mihai Timofte golgeter, cu 121 goluri, peste accidentatul Stan, cu 116. Fenici a bătut „suta” iar Mrakic a fost al patrulea pe lista marcatorilor…

Ulterior, a doua zi, în 23 mai, vor avea loc semifinalele Cupei României, după cum urmează: cîştigătoarea jocului 1 – cîştigătoarea jocului 2, ora 18; cîştigătoarea jocului 3, cel al Odorheiului, cu cîştigătoarea jocului 4, cel al poliştilor, de la ora 20. Finala se va disputa în 24 mai, de la ora 20.

Pînă atunci, CSU Poli Municipal poate savura urcarea cu un loc în clasament tocmai în ultima etapă, graţie unui 37-26 înregistrat la amiază cu retrogradata CSM Satu Mare, care, coroborat cu HC Odorhei – Potaissa Turda 40-31, consemnat în jocul de la ora 18, i-a elevat pe violeţi pe 7, în dauna turdenilor, atît la golaveraj cît şi la meciuri directe. Dacă ar fi încheiat pe 8, poliştii ar fi dat în sferturile Cupei de campioana din Constanţa, cu care a înregistrat în acest sezon 19-21 la Timişoara şi 24-24, miercuri, pe litoral.

 

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 8 = doisprezece

 


Alte articole legate de acest subiect: