„Generală 7” din Lipovei bate LPS Arad pe Mureş în Naţional!

Baza sportivă Doina Cojocaru, la Generală 7: aici se antrenează învingătorii în 3 din 4 jocuri ale Naţionalului de juniori III, seria I

Şcoala cu clasele I-VIII numărul 7 din Timişoara, în ciuda faptului că a fost nevoită să se deplaseze peste noapte înapoi de la Arad, între cele două zile ale turneului cu numărul IV al seriei I în Campionatul Naţional de handbal juniori III, a învins astăzi pe gazda LPS Arad, scor 26-12, la pauză 13-7, un fapt absolut remarcabil pentru aceşti şcolari învingători şi în jocurile de ieri.

Despre partidele de ieri puteţi citi în cronica publicată aseară, vineri, dar iată ce s-a mai întâmplat astăzi la Arad…

„Suntem pe locul 2 în serie, după LPS Banatul, şi deţinem şanse reale de calificare la turneul semifinal naţional, în condiţiile în care unitatea noastră de învăţămând nu dispune de o sală de sport. Rezultatele acestor copii sunt cu totul remarcabile, în condiţiile date! De fapt, explicându-le oamenilor la turneu că putem efectua doar 3 antrenamente pe săptămână cu aceşti elevi, pe bitumul din curtea şcolii, li s-a părut absolut incredibil”, a explicat profesorul Cristian Uţă, antrenor în cel de-al doilea an al acestor tineri de clasa a VIII, la care li se adaugă nişte „bune completări” din clasa a VII-a, din grupa colegului de catedră la şcoala din Calea Lipovei, Emil Cosmescu.

Cu Marius Băniţă în poartă, „Generală 7” a învins Liceul Sportiv din Arad cu 26-12 graţie şi lui Alin predoi, marcator a 10 goluri, Denis Neamţu – 7, Ludovic Konyhai – 3, Robert Forak – două, Radu Mureşanu – două şi Dorin Popiiţa, tot două.

Cealaltă echipă timişoreană din Seria I, a cărei lideră incontestabilă este, fără vreun punct risipit, LPS Banatul Timişoara, antrenată de profesoara Dana Ionescu-Tomanyicska, a dispus sâmbătă dimineaţă cu 45-12 de Unirea Sânnicolau Mare şi cu 30-15  după-amiază, de Şcoala cu clasele I-VIII Numărul 7, învinsă pentru care principalul marcator a fost Konyhai, cu 5 goluri.

„N-avem meciuri în care să se pună cu adevărat problema câştigătoarei dar pentru noi adevăratele bătălii vor veni în semifinale”, a admis profesoara Ionescu-Tomanyicska, care are şanse la medalii naţionale cu juniorii III ai LPS Banatul.

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la „Generală 7” din Lipovei bate LPS Arad pe Mureş în Naţional!

 1. Claudia Beil spune:

  Hallo,
  In anul 1996 am fost in Scoala Gen Nr. 7 in Timisoara unde am Terminato si am primit o Diploma.
  Ma numesc Berte Daniela si sunt nascuta la Data de 23.10.1981 in Resita.
  Traiesc acum in Germania si pentru a face o meserie am nevoie de Diploma de la Scoala.
  Daca este posibil va rog frumos sa imi trimiteti Diploma pe E-Mail la adressa de mai sus
  Adresa de e-Mail apartine Meistra mea de Munca : Doamna Beil
  Va multumesc frumos.
  Daniela Gutbrod

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + trei =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: