Generația 2001 a ”Banatului” intră la scor în 2016: lider neînvins la junioare III

Formația de junioare III de la LPS Banatul a reînnodat astăzi de la ora 13, încă de la prima apariție oficială în 2016, seria victoriilor înregistrate acasă în Seria G a Campionatului Național FRH al categoriei 2001/2 la handbal feminin, pe care o conduce fără înfrângere și cu bilanțul 10 9 1 0 344-237.

antet

 

La 7 săptămâni după ce punea punct stagiunii de toamnă cu unica apariție din actuala ediție în care n-a câștigat, 38-28 (18-20) de Moș Nicolae în Sala ”Ioan Morar” din Sânnicolau Mare, cu CS Unirea, LPS Banatul a câștigat astăzi cu 32-24 (17-8) în disputa directă a formațiilor timișorene din seria vestică a junioarelor III, împotriva elevelor Școlii Gimnaziale numărul 7 ”Sfânta Maria” din Calea Lipovei.

Profesoara Adriana Bota, antrenor al generației de 2001 la LPS Banatul, a apelat astăzi în șaptele de start la portarul Ramona Câmpeanu, căpitanul Diana Șamanț și Bianca Kerekes, Luiza Mitriș, Denisa Alexa, Iulia Brindescu și Florina Micu, mezina colectivului, născută în anul 2002, introducându-le apoi pe parcurs în joc și pe Larisa Tîrnovan, Larisa Andraș, Iasmina Jeremic, Ramona Chereși, Denisa Balint, Denisa Suharu și Rebeca Alexa.

Centrul Diana Șamanț a marcat de 11 ori, pe lista marcatoarelor ”Banatului” înscriindu-se și Denisa Alexa și Micu – fiecare cu câte 5 goluri, Rebeca Alexa 3, Kerekes, Brindescu și Chereși – fiecare cu câte două, respectiv Mitriș și Suharu – câte un gol.

Așadar un start bun în 2016 pentru liderul neînvins al Seriei G, care duminica viitoare, în cadrul etapei a XI-a și a patra din retur va primi tot în ”Banu Sport” vizita secund clasatei CSȘ Petroșani, de care dispunea în tur în Valea Jiului cu 28-26 (16-13) și care formație din județul Hunedoara a trecut astăzi, tot în runda a X-a, de CSȘ Sibiu, cu 30-7 (16-2).

”Fetele muncesc și se bat pentru fiecare victorie, acasă și în deplasare. Avem o echipă muncitoare, unită”, a spus profesoara Adriana Bota după victoria de astăzi, punct de plecare într-o primă jumătate de an în care pe junioarele timișorence le mai așteaptă 4 runde din retur și alte 7 meciuri în cele două turnee ale seriei din luna martie, cele două faze ale turneelor semifinale naționale și întrecerile ONSȘ, cu caracter școlar. De la învinsele antrenate de profesorul Emil Cosmescu a marcat în special Karolina Veruzab, inter stânga cu 10 goluri.

În celelalte partide ale rundei în Seria G la junioare 2001/2, CSȘ Mediaș – CS Unirea Sânnicolau Mare 20-21 (12-11), timișencele având bilanțul 10 8 1 1 307-219, și CSO Cugir – LPS Sebeș 10-27 (4-19).

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Handbal: