Gernot Weiss preia și a treia oară cârma lui SG 09 Kirchhof, victorioasă și acasă la revenirea arădeanului

Gernot Weiss, ex-prim-divizionarul arădean care în 1989 lua calea Bavariei, jucând apoi pe semicercul primelor două eșaloane ale puternicului handbal german, a preluat și pentru a treia oară banca tehnică a formației feminine de ligă secundă SG 09 Kirchhof, câștigătoare și pe teren propriu cu 32-24 la primul meci acasă al fostului și noului ei antrenor.

Weiss, născut în 15 septembrie 1966, a mai activat la cârma celor de la SG 09 Kirchhof între 2002 și februarie 2006, inclusiv în prima divizie, dar și în deceniul trecut, din martie 2012 până în 2014, fiind învestit și pentru a treia oară la timona grupării actualmente în eșalonul secund.

Cu care a debutat victorios la revenirea sa, 24-21 în deplasare la HSG Freiburg, succes grație căruia SG 09 Kirchhof, preluată de pe antepenultimul loc, s-a apropiat de învinse la două puncte.

Situată în ultima treime a ierarhiei din 2. Bundesliga, SG 09 Kirchhof a câștigat și în weekend cu 32-24 meciul acasă cu VfL Waiblingen, contând pentru etapa a XVII-a, a doua din returul campionatului, acumulând zece puncte, pe locul 12 din 16 competitoare, la 4 puncte în urma ocupantei poziției a unsprezecea. Oaspetele învinse au coborât în schimb pe locul 5, cu 21 de puncte, fiind depășite ierarhic de Fuchse Berlin, câștigătoare în deplasare. 

SG 09 Kirchhof a mai urcat așadar două trepte după victoria de sâmbătă, urmând a juca în deplasare la o vecină ierarhică la egalitate de puncte, TV Beyerohde, pe care tocmai a depășit-o în clasament.

 

 

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × doi =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: