Ghinion, greşeli şi din nou înfrângere

POLITEHNICA TIMIŞOARA – BUCOVINA SUCEAVA 24-25 (11-11)… Meciul pe care handbaliştii de pe Bega l-au pierdut în ultima etapă a turului Ligii Naţionale masculine, le complică destul de mult situaţia în clasament, lucru deloc pe placul conducerii, care ameninţase cu „epurări” în cazul în care nu vor fi două victorii în jocurile cu Suceava şi la Satu Mare.

Politehnica a luptat din răsputeri pentru o victorie în jocul cu Bucovina, dar eliminarea extremei drepta Cotinghiu, din finalul partidei, a cântărit decisiv; evenimentul s-a produs la scorul 24-22 pentru Timişoara şi pe fond de superioritate numerică în tabăra violeţilor. Lucrurile s-au schimbat, însă, radical, în ultimele 3 minute, când bănăţenii au rămas cu un om mai puţin şi au luat goluri fără să mai înscrie vreunul. „Locomotiva” Politehnicii a fost tânărul Ioan Stan, care a marcat 11 goluri, secondat fiind de Şimicu – 6 reuşite şi de un Fenici extrem de bine marcat undeva la 10-11 metri de poarta adversă, care a marcat două goluri, ca şi Mrakic. A mai punctat Spahic, de trei ori.

Durităţile din timpul meciului au lăsat urme: cartonaşe roşii pentru Galan (Politehnica), Gavriloaia (Suceava), Chiruţ (Suceava), ultimul cu o luxaţie severă a cotului.

La final de partidă, antrenorul timişorenilor, Otto Heel, a spus: „Am greşit finalul de joc nepermis, din păcate nici poarta nu ne-a ajutat deloc astăzi. Extremele noastre au fost, valoric, inferioare celor de la Suceava. Despre măsurile ce se vor lua nu ştiu să vă spun; eu ştiu ce am făcut doar până în momentul de faţă”.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru × 4 =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: