Hagiu debut, Poli eşec… „Am făcut cam toate erorile posibile”

„Am avut un început foarte, foarte prost… În primele minute am făcut cam toate greşelile posibile şi acolo s-a rupt meciul, din păcate n-am mai putut recupera în cursa de urmărire. Ne-au marcat goluri simple pe contraatac, pe când noi pasam greşit sau ratam două aruncări de la 7 metri”, a sintetizat Sorin Sărăndan, jucător şi totodată manager sportiv al violeţilor de la CSU Poli Municipal, eşecul de sâmbătă de la Turda, 27-24 (16-11) cu nou-promovata Potaisa, într-un joc din runda a patra a Ligii Naţionale în care bănăţenii au suferit al treilea eşec stagional.

A fost 8-1 în primul sfert de oră, apoi 9-3 în minutul 17, 13-9 în minutul 25, turdenii conduşi de ex-polistul Horaţiu Gal intrând la vestiare cu 16-11. Tot cinci goluri handicap şi în minutul 41, 21-16, după care timişorenii s-au apropiat dar nu suficient… Au punctat de la învinşi Ioan Stan, golgeter al meciului cu 8 reuşite, respectiv Fenici şi Timofte – câte 4, Cotinghiu – 3, Sabin şi Marius Ignat, câte două, respectiv noua achiziţie Călin Hagiu, 1 gol, pentru turdenii aflaţi la primul succes stagional excelând Dediu şi Vizhboskhy, cu câte 5 reuşite.

Călin Hagiu, proaspăt achiziţionat în aceste zile de la campioana HCM Constanţa, a evoluat la debut ca inter stâng, fiind încercat după doar două antrenamente cu poliştii: „Nu este încă încadrat în sistemul nostru de joc dar cred că vom aborda cu el în echipă următorul meci, cu Steaua”, a remarcat Sărăndan.

Principalul Vuckovic a apelat sâmbătă seară la Djuricin – Timofte, David, Fenici, Stan, Cotinghiu, Ignat Marius, în apărare cu Sabin Ignat în locul lui David, dar debutul jocului a fost de coşmar pentru polişti, care veneau după primul succes stagional, 26-25 cu „U” Cluj. Hagiu a fost introdus pe finalul primei reprize, în locul lui David, pe faza de atac, după care a schimbat cu Sărăndan în faza de apărare, iar la reluare s-a continuat pe atac cu noua achiziţie. Au mai fost utilizaţi Ursu, pe ambele faze, Lela, pe extemă, respectiv Tcaciuc, în poartă, în repriza secundă, când timişorenii au apelat la o apărare 4-2 pe fondul căreia au recuperat de la un handicap de 6 goluri la 3, deficit la care au beneficiat de un atac cu 7 metri ratat. „La 3 goluri handicap ne-am apărat om cu om”, a mai spus Sorin Sărăndan.

Veşti neplăcute despre accidentarea lui Gorjan Spahic, care „va lipsi probabil 6 luni. Dacă o să-l avem pentru retur… La ce-a păţit, nu e o operaţie foarte simplă”, a remarcat Sărăndan despre ruperea totală a ligamentelor  încrucişate ale genunchiului. Mrakic în schimb va reintra de marţi la antrenamente, iar în funcţie de cum se va simţi, „cred că este posibil să joace deja şi cu Steaua”, a mai spus Sorin Sărăndan despre întinderea de ligamente suferită de celălalt jucător sârb.

Urmează Steaua, acasă, dumincă 2 octombrie, de la ora 11.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − = doi

 


Ultimele articole din categoria Handbal: