Handbal feminin, junioare I: CSŞ Petroşani – Unirea Sânnicolau Mare 32-18 (17-7)

Campionatul Naţional de handbal feminin, juniori I, a programat astăzi jocurile etapei a III-a, iar în Seria E s-a mai disputat, pe lângă partida timişorencelor la Drobeta Turnu Severin, şi CSS Petroşani – Unirea Sânnicolau Mare 32-18 (17-7).

Dacă prima deplasare, în Bănie, a fost una de succes pentru fetele antrenate de Cristian Bălăoi, de această dată hunedorencele de la Petroșani s-au dovedit a fi un oponent mult mai dificil, Unirea cedând cu scorul de 32-18.

Nici opoziția principalei marcatoare a Sânnicolaului, Alexandra Caradaică, autoare a jumătate dintre golurile timișenelor, nu a fost de-ajuns, încă de la pauză rezultatul înclinând în favoarea amfitrioanelor.

Întreaga partidă a fost dominată de gazde, raportul forței fizice dintre cele două combatante fiind net în favoarea Petroșaniului.

Din aceeași serie mai fac parte și LPS Banatul Timișoara, urmată îndeaproape de rivalele de la Universitatea Reșița.

Unirea Sânnicolau Mare: Alexandra Caradaică (9 goluri), Claudia Varga (3), Lavinia Pantea, Andreea Câmpean, Amalia Constantinescu (câte 2 goluri), Karina Ignat, Cristina Darie, Lavinia Schulde, Liana Rodean, Denisa Lisman, Silke Schulde

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Handbal: