Handbalistele, în paralel. LPS Banatul, în turneul semifinal FRH de junioare 1 și în turneul final ONSȘ

Calificări pe două fronturi acontate sâmbătă de handbalistele de la LPS Banatul Timișoara, atât în turneul semifinal al Campionatului Național FRH de junioare 1, printr-un 22-22 (8-11) cu CSȘ Sibiu în reuniunea Seriei E de la Făgăraș, cât și în faza finală pe țară a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, prin adjudecarea turneului de la Drobeta Turnu Severin.

antet

 

LPS Banatul Timișoara și-a împărțit în acest sfârșit de săptămână efectivul junioarelor 1 în două garnituri, pentru participarea la turneele de campionat național federal respectiv școlar, în Ardeal și Oltenia, garnituri pe care le-a completat cu junioare II, iar operațiunea a avut succes, cu calificări pe ambele fronturi.

La Făgăraș, în Sala Colegiului ”Radu Negru”, după un eșec și o victorie în zilele precedente, timișorencele au remizat în cea de-a III-a etapă a turneului I din Seria E a Campionatului Național de junioare 1997/8, 22-22 cu sibiencele, revenind după pauză, precum ieri, atunci contra medieșencelor.

Murariu, de 8 ori, Mada – cu 5 goluri, Stîncescu 4, Ludwig 2, But 2, și Marinca 1, au marcat pentru formația lui Cosmin Zgîrdea, care a început în componența Nicoară – But, Marinca, Murariu, Tasits, Ludwig, Sauciuc, mai apoi intrând toate junioarele convocate în turneul de 4 zile, mai puțin Bejan, căreia i s-a făcut rău înaintea partidei.

LPS Banatul este astfel calificată la turneul semifinal național FRH al junioarelor I, chiar și înaintea întâlnirii de mâine respectiv al celui de-al doilea turneu al seriei.

”Banatul” s-a mai calificat azi și la finalele pe țară ale ”Școlarelor”, ONSȘ, printr-un 25-23 (9-13) în semifinala cu gazdele turneului de la Drobeta Turnu Severin și printr-un zdrobitor triumf la aproape 20 de goluri diferență în finala de la Dunăre, cu liceenele din Petroșani.

 

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Handbal: