HCM „U”, gata de Beograd, la turneul lui Rukomet Milenium

Câteodată aştepţi două săptămâni de la o etapă la alta, cum a fost cazul acum pentru secund-divizionarele Timişoarei în Seria B a Diviziei A, altădată ai 5 meciuri în decurs de patru zile, săptămâna viitoare, de duminică până miercuri, „aglomeraţie” pentru elevele profesorului Puta în care Biro şi compania vor comprima între două jocuri acasă de campionat o prezenţă la patrulaterul lui Rukomet Milenium Beograd, cu echipe sârbeşti şi croate…

Ieri, la Sebeş, HCM Universitatea nu şi-a ieşit din albie, continuând seria eşecurilor în deplasare, 31-21 la pauză 16-10 pentru gazda CSM. Pentru timişorence au punctat mai ales Ghilea, de 5 ori, Curtuiuş şi Ianu, de câte patru ori, respectiv Biro, cu 3 goluri, într-un joc din etapa a XX-a a ligii secunde.

Urmează două jocuri succesive în sala „Constantin Jude”, duminică, în compania grupării CSM Bistriţa, şi în intermediara de miercuri 9 martie, cu alte ardelence, de la CS Mureşul Târgu Mureş. Mai interesant, luni şi marţi, Handbal Club Municipal are ocazia de a participa la turneul pe bază de invitaţie lansată grupărilor cu conexiuni ţinând de diaspora sârbească, la iniţiativa formaţiei belgrădene Rukomet Milenium, care va reuni la start alte două echipe din ex-spaţiul iugoslav, inclusiv una din Croaţia.

Într-adevăr, handbalul feminin timişorean a fost îmbogăţit peste ani de prezenţa unor jucătoare de etnie sârbă iar această legătură nu poate decât să ajute cauza actualei „Universitatea”, pentru care este binevenită o variaţie la sezonul intern nefast. Orice experienţă şi contact cu sportul cu mingea pe semicerc din ţara vecină nu poate prinde decât de la foarte bine în sus.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− trei = 5

 


Ultimele articole din categoria Handbal: