Start, cu derbyul Banatului! CH Politehnica Timișoara – CS Caraș Severin, luni 16 septembrie (19,30)

Conform anunțului de astăzi al programului orar al primei runde din Liga Națională de handbal masculin, cu 5 zile înaintea demarării unui nou campionat, prin derby-ul moldav de sâmbătă dintre universitarele în acte Știința Municipal Dedeman Bacău și Universitatea Bucovina Suceava, încleștarea AS CH Politehnica Timișoara – CS Caraș Severin Reșița va oferi căderea de cortină peste etapa de debut, luni 16 septembrie, cu începere de la ora 19,30, în sala Constantin Jude.

Consultați pentru edificare programul competițional mereu actualizat al prezențelor cluburilor locale din Timișoara și Timiș în meciurile de pe teren propriu și din deplasare, publicat în rubricile din susul coloanei din dreapta primei pagini.

Derby-ul Banatului este difuzat în direct de DigiSport însă atractivitatea unui duel văzut pe viu este net superioară, așa încât este de așteptat ca startul oficial al noii echipe a alb-violeților să aibă parte de o asistență numeroasă.

Timișorenii, care debutau în deplasare în precedenta ediție a Ligii Naționale, la București, unde pierdeau în fața lui CSM, au ocazia să reediteze victoria repurtată acasă în dauna reșițenilor în primul meci pe teren propriu din campionatul trecut, în cursul căruia alb-violeții remizau în returul din Caraș Severin.

În alte jocuri ale primei etape, HCM Constanța – Energia Pandurii Lignitul, HCM Baia Mare – CSM București și Potaissa Turda – Dinamo București, toate duminică, urmând ca luni 16 septembrie, de la ora 18, să se mai dispute și HC Odorhei – Steaua.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 4 = unu

 


Ultimele articole din categoria Handbal: