Interul sârb Slavuljica, pe punctul de a debuta la Poli

Handbalistul Politehnicii Timișoara, Savo Slavuljica, ar putea debuta la formația alb-violetă în jocul de campionat din această săptămână. După o lungă perioadă de așteptare a formalităților, interul dreapta sârb a primit permisul de muncă și speră să evolueze în meciul Politehnicii de vineri, ora 15:40, cu CSM Focșani.

Celălalt sârb al formației bănățene, portarul Aleksandar Milenkovic, a primit și el ”undă verde” din punct de vedere birocratic, dar deocamdată nu s-a întors la Timișoara din pricini medicale. Goal-keeper-ul violet e ”pozitiv” la coronavirus și nu are deocamdată dreptul de a se antrena alături de colegi.

Echipa timișoreană va face mâine testarea dinaintea jocului cu CSM Focșani, iar dacă nu va cădea în plasa pescarilor de ”pozitivi” va efectua deplasarea în București.

Turneul dedicat etapei a 11-a din Liga Zimbrilor este prevăzut a se desfășura în sălile Rapid și Apollo din capitală. Programul rundei și ultimele rezultate, ale etapei a 10-a, de luna trecută, în care poliștii au pierdut la ”masa verde”, pe coloana clasamentelor.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt × = 32

 


Ultimele articole din categoria Handbal: