Joc şcoală Timişoara-Arad

Politehnica Municipal şi HC Arad s-au întâlnit la sala „Constantin Jude”, într-un meci de pregătire în care fiecare echipă a încercat să-şi îmbunătăţească jocul. Fără a se ţine scorul, loturile celor două formaţii au fost folosite în întregime pe parcursul a două reprize de câte 25 de minute.

La Politehnica, au fost menajaţi Ioan Stan (contuzie la şold) şi Marius Ignat (leziune serioasă la coloana cervicală). A reintrat, în schimb, interul Radu David, care a făcut ieri primul antrenament la capacitate maximă, iar azi a înscris câteva goluri spectaculoase.

La final, antrenorul arădenilor, Sabin Dacău, le-a urat succes adversarilor în jocul de Liga Naţională de vineri seara, de la Satu Mare şi a mai spus că se va întoarce sâmbătă la Timişoara pentru a câştiga meciul de liga a 2-a cu echipa secundă a Politehnicii.

Tehnicianul timişorenilor, Gelu Bota, a spus că urmăreşte în aceste zile să aducă o schimbare de ordin psihologic, după înfrângerile din ultimele două săptămâni. „Din punct de vedere tactic, cerinţele vor fi aceleaşi ca şi pe vremea când era domnul Otto Heel antrenor principal. De altfel, noi colaborăm aşa cum am făcut-o întotdeauna la echipele la care am activat. Îmi pare rău ca i-a pierdut pe Vaidasigan şi Pârvan, care se acomodaseră foarte bine la Timişoara” a mai spus Gelu Bota. Cei doi jucători au luat drumul Reşiţei şi au efectuat azi un prim antrenament cu UCMR, deoarece ei veniseră la Timişoara doar sub formă de împrumut.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei − = 2

 


Alte articole legate de acest subiect: