Juniorii II ai Banatului încep cu un eșec contra pepinierei Călărașiului semifinalul medieșean

Echipa de juniori II de la LPS Banatul Timișoara a debutat vineri la ora 10,30 cu o înfrângere în turneul semifinal național al competiției FRH de handbal masculin rezervată categoriei 1998/99, cedând cu 25-37 la pauză 16-23 în fața lui CSȘ Călărași, ”pepinieră” a grupării de seniori din Liga Națională, Dunărea.

antet

Interul stânga Pădineanțu, autor a 6 goluri, a fost principalul marcator al timișorenilor în acest al doilea și ultim meci al primei reuniuni a turneului cu 5 echipe, ce va ține până duminică la Mediaș, constând în 5 etape.

Profesorul Adrian Panait, fost handbalist al Politehnicii și antrenor al juniorilor II de pe Bega, a început jocul cu Andrei Maiorovits – David Pădineanțu, Luca Mihăilă, Sebastian Boanchiș, Laurențiu Vuia, Andrei Pascari și Deian Savulov.

Au mai jucat toți ceilalți juniori convocați în deplasare, și anume Mircea Popovici, Paul Bologa, Viorel Mirescu, Sebastian Marușca, Răzvan Trif, Marius Sava și Bogdan Bradea.

”Banatul” va mai juca pe rând în județul Sibiu cu cei de la LPS Târgu Mureș, CSM București și Academia Minaur I Baia Mare. În celălalt meci al primei runde, Academia Minaur I – LPS Târgu Mureș 42-14.

Primele două clasate din fiecare grupă se califică în faza a II-a semifinală, reunind 16 formații. Momentan, concurează 38 de echipe, împărțite în 6 grupe a câte 5 cluburi și două a câte patru.

O serie este găzduită de sala sporturilor ”Ioan Morar” din Sânnicolau Mare, unde gazda CS Unirea va debuta în cursul după-amiezii, iar CSȘ Lugoj joacă în grupa de la Tecuci.

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 9 = treizeci sase

 


Ultimele articole din categoria Handbal: