La categoria ”Valoare”, CSM Școlar Reșița J1 – LPS Banatul Timișoara 40-32 la juniori I și 34-34 la juniori III

Cuplaj juvenil duminical pe semicercul băieților în Sala ”Polivalentă” din Reșița cu ocazia etapei a III-a a fazei principale a grupelor în Campionatul Național FRH la categoria ”Valoare”, gazda CSM Școlar J1 câștigând disputa juniorilor mari cu LPS Banatul iar duelul juniorilor III ai celor două grupări încheindu-se nedecis.

La juniori 1, liderul cu punctaj maxim CSM Școlar Reșița J1 a învins cu 40-32 (20-13) în partida de la ora 13 cu timișorenii, cărășenii valorificându-și eficient extremele. Din formația lui LPS Banatul, Radu, Vezure și Ailincăi au marcat câte 7 goluri fiecare, iar Răzvan Groza 5, Buju 3, Suculiuc două goluri și Bura unul.

Timișorenii, care până acum au mai pierdut la Călărași cu CSȘ și s-au impus acasă cu Dinamo București, vor mai juca luna aceasta în turul grupei categoriei ”Valoare” la Sibiu, duminica viitoare, cu CSȘ, și pe teren propriu cu CSM București, peste două săptămâni, cei din capitală având tot 3 victorii, precum reșițenii. De fapt, CSM a surclasat-o în această etapă pe concitadina CS Dinamo, iar CSȘ Sibiu a pierdut cu 34-31 la Călărași.

În Caraș-Severin, profesoara Cornelia Maria Craiu a contat în meciul juniorilor mari pe Doroiman, Maiorovits, Ailincăi, Dorobanțu, Vezure, Bura, Românu, Ursachi, Grosu, Marian Prodaniuc, Suculiuc, Buju, Răzvan Groza și Hlinca.

A urmat și jocul juniorilor III ai celor două grupări, tot în cadrul categoriei ”Valoare”, rezultând o remiză cu goluri multe, 34-34, decisă de egalarea semnată pentru vizitatori de Filip Peia, cu al 6-lea său gol. De la timișoreni au mai marcat Emu, de 11 ori, Voinescu 8 goluri, Tudor 5, Roșie două goluri iar Petrescu și Chilian câte unul fiecare. LPS Banatul, care conducea la pauză cu 15-16, a risipit astfel primele puncte în această rundă a treia, pe când CSM Școlar e evitat în premieră înfrângerea de la startul fazei principale a grupelor. ACS Transilvania Brașov a rămas în schimb cu punctaj maxim grație unui 39-19 acasă cu CSȘ Făgăraș, pe când într-un alt meci al seriei CS Unirea Sânnicolau Mare a răsturnat scorul în sala ”Ioan Morar” cu Sporting Ghimbav, de la 15-18 la pauză, 32-30 rezultat final, timișenii semnând al doilea succes.  

Cuplajul juniorilor a fost precedat de la ora 11 în sala ”Polivalentă” de meciul inaugural al etapei a XVI-a în Seria D din Divizia A de handbal feminin, CSU Reșița – CS Minaur Baia Mare ”Div A” 27-24 (16-13).

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − = sapte

 


Ultimele articole din categoria Handbal: