La drum cu 10 tineri, “Poli II” înscrie cu toţi jucătorii de câmp dar cedează în Ardeal

Echipa a doua a Politehnicii Timişoara a pierdut astăzi în penultima sa deplasare a sezonului în Divizia A Seria B dar şi în penultima apariţie înainte ca juniorii săi legitimaţi la LPS Banatul să debuteze marţi în turneul final al Campionatului Naţional FRH de handbal masculin la categoria “mare”, 1996/97, la Bucureşti.

Victor Niță: golgheter

Victor Niță: golgheter

 

După o semnificativă pauză în campionatul seriei vestice a ligii secunde, de o lună şi o zi, “Poli II” a bifat astăzi de la ora 18 a 23-a din 26 de etape, pierzând cu 35-26 (16-11) pe terenul lui HCM Sighişoara şi suferind astfel a treia înfrângere la rând, conturată în cel mai restrâns efectiv aliniat în actuala campanie de antrenorul Attila Horvath, şi anume de numai 10 handbalişti.

În condiţiile în care unii juniori 1 “cheie” sunt menajaţi pentru prezenţa săptămâna viitoare în turneul final de 8 echipe de la Bucureşti, unde “Banatul” le va întâlni pe rând, marţi, miercuri şi joi pe Liceul Teoretic Traian Vuia Reşiţa, LPS Târgu Jiu şi Potaissa Turda, iar unii componenţi sunt în vederile prim-divizionarei care se pregăteşte de 3 apariţii în doar 8 zile, începând de sâmbătă, în play-out-ul Ligii Naţionale, formaţia “satelit” a căzut puţin într-un plan secundar al priorităţilor, detectabil şi prin colectivul diminuat în care s-a deplasat la Sighişoara.

Unde toţi jucătorii de câmp ai timişorenilor au scuturat plasa în această a 10-a etapă din retur şi din 2015, Niţă şi Predoi marcând câte 7 goluri, Homneac 5, Micle şi Jigovan câte două iar Zamfor, Dascaliuc şi Ungureanu – câte unul.

Attila Ioan Horvath a început astăzi cu Maruşcă – Homneac, Zamfor, Niţă, Ungureanu, Dascaliuc, Jigovan, mai intrând şi portarul Teşan, Micle şi Predoi.

Iar acum, un ultim meci înaintea turneului final al juniorilor 1, şi anume sâmbătă de la ora 18, în Sala “Banu Sport”, în penultima apariţie acasă a returului ligii a II-a dar şi antepenultima etapă, “Poli II” – Universitatea Cluj. După finalele juniorilor, “Poli II” va mai evolua pe 23 mai la UNIT Alba Iulia respectiv în 30 mai, acasă cu U Craiova.

Acesta a fost al şaptelea eşec al “satelitului” în cele 10 jocuri din retur, ultimul succes datând din 28 martie, 29-24 acasă cu CNOE Sighişoara. Iar „Poli II” a căzut astfel pe antepenultimul loc în clasament, al 12-lea, după învingătorii lor de astăzi, care au acumulat astfel tot a şaptea victorie stagională.

Rezultatele complete ale etapei şi ierarhia la zi în Seria B, pe coloana dreaptă.

* Tot astăzi, în ultimul meci al etapei finale din Divizia A Seria B de handbal feminin, CSM Slatina – CSU Reşiţa 33-28 (13-12). Rezultatele complete ale ultimei runde a fetelor şi clasamentul final în Seria B, tot pe coloana dreaptă.

* Astăzi a reînceput şi faza finală din Liga Naţională de handbal masculin. În play-out, CSU Suceava – HC Vaslui 18-24 (10-13), iar în play-off, HCM Constanţa – CSM Bucureşti 27-21 (15-12), scorul general devenind 1-1 iar meciul 3 având loc joi pe litoral. Celelalte partide se dispută la această oră.

 

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua × = 81

 


Ultimele articole din categoria Handbal: