LPS Banatul I Timişoara, 32-24 la Reşiţa: Seria H, cîştigată en-fanfare

Prima garnitură a Liceului cu Program Sportiv Banatul a cîştigat şi jocurile celui de-al şaselea şi ultimul turneu al seriei H a Campionatului Naţional de juniori II, disputat în week-end la Reşiţa, cucerind astfel detaşat locul întîi în grupa vestică şi calificîndu-se la turneul semifinal naţional împreună cu învinşii lor cărăşeni, de care au dispus cu 32-24. Juniorii pregătiţi de Cornelia Maria Disici vor fi fortificaţi la ora turneului semifinal cu cei mai reprezentativi juniori ai celei de-a doua grupări a liceului aliniată la acest nivel, din grupa „mai mică” a profesoarei Daniela Ionescu-Tomanyicska, şi care a încheiat pe un remarcabil loc 3, puţin în urma reşiţenilor, deşi cu juniori cu un an mai mici ca vîrstă.

LPS Banatul 1, antrenor Cornelia Maria Disici

Dar iată consideraţiile partenerului media www.arenabanateana.ro, de la faţa locului…

Echipa de handbal juniori II a Liceului Teoretic „Traian Vuia“ din Reşiţa s-a calificat în turneul semifinal al Campionatului Naţional rezervat acestei categorii de vârstă. În ultimul turneu din Seria H, încheiat duminică, 8 aprilie, la Reşiţa, elevii profesoarei Eva Todoruţ au obţinut patru victorii şi au pierdut un meci.

Liceul Teoretic „Traian Vuia“ Reşiţa a înregistrat rezultatele: 28-21 cu LPS Arad, 34-14 cu CSS Drobeta Turnu Severin, 28-17 cu LPS Banatul II Timişoara, 30-18 cu CSS Lugoj şi 24-32 cu LPS Banatul I Timişoara. Singura echipă care i-a învins pe reşiţeni a fost LPS Banatul I Timişoara, formaţie care de altfel a şi câştigat Seria H, cu 58 de puncte. Pe locul secund s-a situat Liceul Traian Vuia Reşiţa, cu 41 de puncte. Ambele echipe s-au calificat la turneul semifinal, programat în perioada 18-20 mai.

La turneul VI din Seria H, organizat pe teren propriu, profesoara Eva Todoruţ a mizat pe următorii jucători: Ovidiu Dumitru, Florin Rus, Darius Târbăţ, Răzvan Daia, Samuel Tiuc, Sebastian Czari, Sebastian Crăc, Raul Heimbach, Darco Cizmaş, Ştefan Drăgan, Flavius Bejan, Alexandru Buzilă, Goran Raji, Adrian Ionescu, Alexandru Rusu.

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + 2 =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: