LPS Banatul pierde iar la un gol

Junioarele III de la LPS Banatul au cedat tot la un gol diferenţă şi în reuniunea de după-amiază a turneului timişorean, pe care practic îl găzduiesc în sala Banu Sport, din cadrul Campionatului Naţional, seria H, Alexandra Dinu marcând 15 goluri din 21 pentru învingătoarea HC Jimbolia.

La amiază, elevele lui Cosmin Zgârdea pierdeau cu 24-25, la pauză 13-15, în faţa liderei autoritare Unirea Sânnicolau Mare. În jocul de la ora 18, LPS Banatul a revenit după acelaşi scenariu ca în prima partidă, reuşind să egaleze pe HC Jimbolia la 18 şi să preia chiar conducerea: 19-18. În final, jimboliencele lui Rică Marian au triumfat cu 21-20, desprinzându-se astfel pe locul doi, la 3 puncte în faţa „Banatului”.

De la elevele timişorence a ieşit la rampă interul Claudia Stanciuc, cu 8 goluri marcate, care a fost de altfel unica marcatoare a LPS Banatul în prima repriză înafara centrului Claudia „Sî” Sângiorzan. „Sî”, cum o alintă colegele şi asistenţa, a marcat succesiv pentru roş-negre, de la scorul de 0-5, începând cu minutul 11, pînă la 3-5, după care oaspetele s-au desprins la 5-12.

H.C. Jimbolia a învins în formula de start 1. Alexandra Popescu – 11. Janin Ludwig, 10. Alexandra Dinu, 7. Ionela Sava, 3. Alina Cristea, 2. Denisa Poraico, 4. Andreea Sava.

LPS Banatul a început jocul cu 16. Andreea Chira – 20. Jeanina Vâlcan, 5. Claudia Sângiorzan, 13. Sanda Ţepurică, 3. Claudia Baldovin, 7. Claudia Stanciuc, 6. Alexandra Ţarină.

În celelalte două jocuri de după-amiază Şcoala Generală 7 Timişoara – Diniăşanca Peciu Nou 9-29 (2-17) şi Universitatea Reşiţa – Unirea Sânnicolau Mare 26-29 (10-14). Unirea are 24 puncte, HC Jimbolia 15, fiind penalizată cu 5 puncte datorită alinierii unei jucătoare peste categoria de vârstă, LPS Banatul 12 puncte, Universitatea Reşiţa 10, Diniăşanca 5 şi Şcoala Generală 7 cu un singur punct.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 × opt =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: