LPS Banatul Timişoara, şi mai clar astăzi acasă, decât duminică, la Hunedoara

Juniorii I de la LPS Banatul Timişoara au trecut la scor de primul hop dintre cele 3 pe care le au până luni, dispunând astăzi de la ora 14 de cei de la LPS Liceul Militar Mihai Viteazul Alba Iulia cu 35-24 (21-10), pe teren propriu, în runda a II-a a turului Campionatului Naţional de handbal masculin, juniori „mari”.

După ce duminică începeau cu o victorie la Hunedoara, 42-34 (23-12), turul Seriei E a Campionatului Naţional FRH de juniori I, elevii Danielei Ionescu-Tomanyicska au câştigat astăzi la 11 goluri diferenţă, principalii 2 marcatori ai “Banatului” fiind aceiaşi Dascaliuc şi Furak.

Juniorii timişoreni au însă un încărcat finish de săptămână, duminică jucând la Reşiţa cu Liceul Teoretic Traian Vuia, o fruntaşă a Seriei E, la juniori, iar unii dintre ei fiind implicaţi în deplasarea de luni la Turda, cu ACS Potaissa II, din etapa a V-a a ligii a doua de seniori, Divizia A Seria B.

LPS Banatul a avut astăzi 11 marcatori, în frunte cu Dascaliuc, autor a 8 goluri, urmat de Furak, cu 6, Jurcă, cu 4, Niţă, Micle şi Iorgovan, cu 3, Jigovan, Ursache şi Vişan, cu câte două, Custură şi Predoi, cu câte un gol. Dintre jucătorii decamputilizaţi, n-au marcat doar Haiduc şi Florea.

“Banatul” a început astăzi în alcătuirea Măruşcă – Vişan, Niţă, Micle, Furak, Dascaliuc, Jigovan.

 

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − 4 =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: