Nedreptăţită de arbitraj, Timişoara se gândeşte la retragere

Derby-ul bănăţean UCM Reşiţa – Politehnica Timişoara 31-29 (12-12) a arătat miercuri seară, poate pentru prima dată în aceşti ani, că trupa polistă e superioară valoric Reşiţei, lucru dovedit şi de evoluţia scorului. „Alb-violeţii” au fost mai mereu în avantaj pe tabela de marcaj, de multe ori şi la 3 goluri diferenţă. Scorul s-a echilibrat pe finalul partidei, devenind apoi favorabil gazdelor în ultimele zeci de secunde.

În acest interval, arbitrii sibieni Dordea şi Zauleţ au lăsat formaţia timişoreană în doar 4 jucători. Şimicu şi Ursu au fost eliminaţi la o distanţă de doar câteva secunde, Reşiţa a exploatat acest avantaj, a preluat conducerea şi a terminat învingătoare, chiar dacă tot aproape de ultima sirenă Pârvan a fost trimis şi el pe margine.

Politehnica ajunge la a 4-a înfrângere consecutivă, din care 3 la limită şi una în care a trebuit să suporte dezechilibrul generat de eliminările temporare. Elocventă e o şi o parte a declaraţiei antrenorului Gelu Bota: „Dacă nu eram chel, aş fi albit la aces meci”.

Preşedintele executiv al studenţilor de pe Bega, Viorel Şerban, a declarat că se gândeşte foarte serios să retragă echipa din campionat. „După jocul cu Reşiţa, simţim o acţiune dirijată împotriva noastră. Maniera de arbitraj din această seară a depăşit orice imaginaţie” a spus Şerban.

Principalii marcatori ai întâlnirii: Pârâianu – 9, Pârvan – 7, Vaidasigan şi Rohozneanu câte 5, pentru cărăşeni, respectiv Şimicu şi Fenici câte 5 goluri, Nagy şi Stan câte 4, Spahic şi Ursu câte 3.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× unu = 5

 


Ultimele articole din categoria Handbal: