Partizan, vineri dimineaţă la Cupa Banatul

Partizan Belgrad va evolua vineri de la orele 9,30 şi 16,30, împotriva lui Oroshazi FKSE respectiv Universitatea Cluj, în cea de-a doua zi a turneului internaţional Cupa Banatul, organizat de CSU Politehnica Municipal Timişoara, care va încheia reuniunea de mîine, la ora 18,30, contra clubului maghiar, după ce joi seară, în uvertura turneului, a dispus cu 30-21 (13-7) de universitarii clujeni.

Programul iniţial al patrulaterului, cu meciuri tip campionat, fiecare cu fiecare, a fost modificat datorită solicitărilor multiple pentru utilizarea sălii „Constantin Jude”, în special pentru includerea perioadei de antrenament a fruntaşei baschetului masculin românesc, CSU Ploieşti, care se pregăteşte în preziua jocului de campionat de sîmbătă cu BC Timişoara. În aceste condiţii, startul turneului a fost devansat, alb-violeţii evoluînd joi seară şi făcînd-o de o manieră încurajatoare, cu Spahic şi Vaidasigan principali marcatori, cu 7 respectiv 6 goluri, într-un meci în care au fost desprinşi şi la 11 goluri în cursul reprizei secunde, funcţionînd bine jocul de contraatac şi în faza a doua.

Sîmbătă va avea loc ultimul cuplaj al „Cupei Banatul”, cu jocurile Oroshazi FKSE – Universitatea Cluj, de la ora 12, şi meciul vedetă CSU Politehnica Municipal – Partizan Belgrad, de la ora 14. Cît despre „înghesuiala” de competiţii şi echipe pe parchetul sălii, iată încă o dovadă pentru edili că sportul local are nevoie măcar de o nouă sală de jocuri în plus. Nu sunt prea multe turnee, ci e prea mică şi nefuncţională oferta locativă pentru potenţialul de găzduire de competiţii al Timişoarei.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− cinci = 2

 


Ultimele articole din categoria Handbal: